Деруни з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб зробити звичні нам деруни незвичайними і ще смачнішими, нам необхідно лише крапелька фантазії. Пропоную вам цікавий і дуже апетитний рецепт дерунів з шинкою.
Рецепт приготування дерунів з шинкою, який я вам пропоную, поєднує в собі звичні для нас деруни і незвичайну начинку, а саме шинку. На мій погляд, цей рецепт зможе відмінно урізноманітнити ваше повсякденне кухню, і при цьому такі деруни сподобаються всім без винятку, навіть дітям. А продукти, які ми будемо тут використовувати дуже прості, вони завжди у нас під рукою, Усе, що нам залишається - це з'єднати їх разом. Тому давайте трохи поекспериментуємо і зробимо звичайне блюдо трохи більш цікавим і насиченим, і зараз я із задоволенням розповім вам, як приготувати відмінні деруни з шинкою.
- Картопля - 3 штуки
- Шинка - 100 грам
- Сир - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку нам необхідно нарізати шинку на невеликі кубики.
Сир так само нарізаємо кубиками і викладаємо в миску до шинки.
Ріпчасту цибулю ми трьом на дрібній тертці або подрібнюємо ножем, додаємо до решти інгредієнтів.
Тепер чистимо картоплю і трьом на крупній тертці, отриману масу необхідно трохи віджати руками, щоб прибрати зайву рідину. Перекладаємо картопля до шинки, Syru і гавань.
Тепер розбиваємо в миску яйця, додаємо сіль і перець і ретельно все перемішуємо.
Потім всипаємо борошно і ще раз перемішуємо.
Тепер в сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і викладаємо деруни.
Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки на середньому вогні.
Готові деруни викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків олії.
Тепер деруни можна подавати до столу, приправивши їх сметаною. Приємного вам апетиту!