Деруни з шинкою, сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Такі ніжні і смачні деруни можна робити цілий рік і подавати до столу хоч кожен день, вони абсолютно не приїдаються і завжди викликають апетит. Готуються вони неймовірно легко і просто.
Ці деруни хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді, а якщо їх подати зі сметаною і овочевим салатом, то ситна вечеря вам забезпечений. І навіть якщо ваші домочадці не дуже шанують овочеві страви - такі деруни сподобаються всім без винятку. Поспішаю поділитися з вами рецептом, як приготувати деруни з шинкою, сиром і зеленню.
- Картопля - 500 грам
- Шинка - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Сир - 150 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
- Олія соняшникова - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Картоплю і цибулю натріть на крупній тертці.
На великій тертці натріть шинку, сир. Вбийте яйце.
Кріп дрібно наріжте, додайте до картоплі і шинки. Добре все перемішайте, приправити сіллю.
Додайте крохмаль. Добре все перемішайте.
Ложкою викладайте деруни на розігріту сковороду з додаванням невеликої кількості масла.
Смажте з двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні.
Деруни подавайте зі сметаною. Смачного!