Рецепт Деруни з м'ясом фото

Деруни з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Дієтичне харчування , Пісні страви , Роздільне харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Поєднання картоплі з м'ясом для російської людини - класичне. А рум'яні деруни з м'ясом обожнюють все, хто їх коли-небудь пробував. М'ясо підійде будь-який - свинина, яловичина, даже курятина. Вкуснятина!

Опис приготування:

Як приготувати деруни з м'ясом?

1. Нам знадобиться промитий і очищений картопля. Потім його треба натерти на тертці або в комбайні.

2. Терту картоплю викладіть в марлю, вичавіть руками сік. Через деякий час, ви побачите на дні миски крохмаль. Картопляний сік злийте, а крохмаль змішайте з тертою картоплею.

3. До картоплі додайте яйце, сіль, перець, борошно, гарненько перемішайте. Повинна вийти однорідна маса.

4. Якщо у вас м'ясо, то зробіть з нього фарш. Пропустіть через м'ясорубку і невелику цибулину. Додайте сіль, перець, спеції для м'яса, ложку-дві води і перемішайте.

5. У сковороду влийте кілька ложок растіітельного масла, нагрійте на середньому вогні. Ложкою викладіть і вирівняйте чотири деруна. На деруни покладіть по ложці або менше м'ясної начинки.

6. Потім на м'ясо зверху викладіть ще ложку тертої картоплі, розрівняйте. Переверните. Смажити деруни з м'ясом треба до золотисто-коричневого кольору, по 6-7 хвилин з кожного боку.

6. Деруни з м'ясом подавайте з маслом або зі сметаною.

Деруни з м'ясом готові!

Смачного!


  • Картопля - 6 штук (великого розміру)
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука (невелика)
  • Сіль, перець - За смаком
  • М'ясний фарш - 250 грам (будь-який)
  • Спеції для м'яса - - За смаком
  • Масло рослинне - 1/2 склянки (по потребі)
Як приготувати деруни з м'ясом?

1. Нам знадобиться промитий і очищений картопля. Потім його треба натерти на тертці або в комбайні.

2. Терту картоплю викладіть в марлю, вичавіть руками сік. Через деякий час, ви побачите на дні миски крохмаль. Картопляний сік злийте, а крохмаль змішайте з тертою картоплею.

3. До картоплі додайте яйце, сіль, перець, борошно, гарненько перемішайте. Повинна вийти однорідна маса.

4. Якщо у вас м'ясо, то зробіть з нього фарш. Пропустіть через м'ясорубку і невелику цибулину. Додайте сіль, перець, спеції для м'яса, ложку-дві води і перемішайте.

5. У сковороду влийте кілька ложок растіітельного масла, нагрійте на середньому вогні. Ложкою викладіть і вирівняйте чотири деруна. На деруни покладіть по ложці або менше м'ясної начинки.

6. Потім на м'ясо зверху викладіть ще ложку тертої картоплі, розрівняйте. Переверните. Смажити деруни з м'ясом треба до золотисто-коричневого кольору, по 6-7 хвилин з кожного боку.

6. Деруни з м'ясом подавайте з маслом або зі сметаною.

Деруни з м'ясом готові!

Смачного!

Схожі рецепти