Рецепт Деруни «Panskie» фото

Деруни «Panskie»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Деруни давно завоювали свою любов і визнання! Бувають деруни з начинкою всередині. Я ж хочу запропонувати Вам ідею подачі дерунів з начинкою зверху і з розплавлений сиром! незвичайно смачно!

Опис приготування:

Спробуйте додати в начинку ще які-небудь інгредієнти або спеції на свій смак! І кожен раз деруни будуть грати новими гранями смаку. Все досить просто і швидко! Ситний обід або вечерю буде на Вашому столі. Як приготувати деруни"Панські" дивіться в покроковому рецепті.

  • Картопля - 8-10 штук (інгредієнти для картопляного тіста)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Куряче яйце - 2 штуки (сире)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
  • Цибуля зелена - За смаком (для подачі або інша зелень)
  • Сир твердий - 100-150 грам (інгредієнти для сирної маси)
  • Куряче яйце - 2 штуки (варене)
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
деруни «Panskie» - фото крок 1
Підготуйте основні інгредієнти. Для начинки заздалегідь відваріть 2 яйця.
деруни «Panskie» - фото крок 2
Почніть з приготування сирної маси. Сир і яйця натріть на крупній тертці.
деруни «Panskie» - фото крок 3
Перемішайте зі сметаною і майонезом. При необхідності, додайте сіль. Сирна маса готова.
деруни «Panskie» - фото крок 4
Картоплю і цибулю очистіть, помийте, натріть на дрібній тертці. Картопля необхідно трохи віджати від зайвої вологи. Через сито або руками.
деруни «Panskie» - фото крок 5
Додайте в картопляну масу сметану, яйця, борошно. Все добре перемішайте і посоліть за смаком.
деруни «Panskie» - фото крок 6
На сковороду з розігрітим рослинним маслом столовою ложкою викладіть картопляну масу і смажте з одного боку на середньому вогні до готовності.
деруни «Panskie» - фото крок 7
Потім переверніть, підсмажте 1-2 хвилини і викладіть на кожен дерун сирну масу. Накрийте кришкою і смажте ще 1-2 хвилини, щоб сир розправився.
деруни «Panskie» - фото крок 8
Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу! Дуже смачно, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти