Рецепт Деруни картопляні класичні фото

Деруни картопляні класичні
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , На сніданок
Випічка , Гарячі страви , Оладки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Деруни - смачне і швидке в приготуванні блюдо. Існують десятки варіантів їх приготування. Хто не знає, пропоную найпростіший рецепт, як приготувати деруни картопляні класичні.

Опис приготування:

Картопля для страви можна натерти на тертці, також можна використовувати м'ясорубку або блендер, останні два способи зручніше, тому як вони швидше, простіше і безпечніше для рук. Простота приготування дерунів робить їх улюбленим блюдом дорослих і дітей, подають їх традиційно зі сметаною.

  • Картопля - 6 штук
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Приправи - За смаком
  • Цукор - щіпка
  • Часник - 1 зубчик
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
деруни картопляні класичні - фото крок 1
1. Картошку чистим, моєму і натираємо на дрібній тертці. Відкидаємо масу на марлю або друшляк і гарненько віджимаємо від зайвої вологи.
деруни картопляні класичні - фото крок 2
2. Пересипаємо картопля в миску, вбиваємо до нього яйця, солимо і перчимо, додаємо цукор і видавлюємо часник. Все добре перемішуємо.
деруни картопляні класичні - фото крок 3
3. У сковороду наливаємо масло. Чекаємо, коли нагріється, після чого ложкою викладаємо деруни, смажимо хвилин по 5-7 з кожного боку, нам потрібна рум'яна кірочка. Готові деруни перекладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир, і подаємо до столу зі сметаною і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти