Цвітна капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт приготування цвітної капусти в мультиварці. Відмінне рішення для тих, хто дотримується низкоуглеводной дієти. Смачно, корисно і не вимагає великих зусиль.
Ця страва - ідеальне низькокалорійне і низьковуглеводну рішення для тих, хто дотримується дієти або ж просто бажає дозволити своєму шлунку відпочити пару днів від важкої їжі. Так само при бажанні капусту можна використовувати як начинку для закусок або випічки. Простий рецепт приготування не залишить байдужим нікого: не варто трудитися близько спекотної плити - за вас все зробить мультиварка. Вам залишиться тільки подати блюдо на стіл і отримати насолоду від вишуканим і легким смаком.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Взяти качан цвітної капусти, очистити від листя, ретельно промити.
Далі слід розділити качан на невеликі суцвіття, але також їх можна просто розрізати на невеликі шматки.
Готову до варіння капусту слід посолити і за смаком поперчити. Залишити постояти близько 5 хвилин для того, щоб капуста пустила сік.
Вимите яйце кладемо разом з капустою в контейнер для мультиварки.
Вибираємо режим «Варка на пару», капусту готуємо 20 - 30 хв, а яйце вибираємо через 10 хв. Зварене яйце дрібно нарізаємо і потім посипаємо їм готову капусту.
Страву можна подавати разом з оливковою або вершковим маслом. При бажанні можна прикрасити зеленню.