Рецепт Curros (чуррос) фото

Curros (чуррос)
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Тісто , Заварне тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування страви «Чуррос». За даним рецептом чуррос виходить хрустким і дуже смачним.

Опис приготування:

Готується таке блюдо з заварного тіста, і обсмажується в маслі. Дуже добре подати таке блюдо з гарячим шоколадом.

  • Муки - 300 грам
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Кориці - За смаком
  • Яєць - 6 штук
  • Пудра цукрова - За смаком
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масла рослинного - За смаком (для фритюру)
Curros (чуррос) - фото крок 1
1. До кипіння доводимо воду, кладемо шматочки вершкового масла, сіль.
Curros (чуррос) - фото крок 2
2. Змішуємо в великій мисці корицю з борошном. Додаємо частинами в гарячу воду борошно, добре вимішуємо заварне однорідне тісто, зменшивши вогонь. Тісто вимішуємо до відставання його від стінок. Каструлю знімаємо з вогню.
Curros (чуррос) - фото крок 3
3. Тепер збиваємо злегка яйця, продовжуючи збивати, кладемо в тісто. Збиваємо, поки тісто не стане блискучим.
Curros (чуррос) - фото крок 4
4. Перекладаємо в кондитерський мішок приготоване до випічки заварне тісто (велика насадка у формі зірки).
Curros (чуррос) - фото крок 5
5. Для фритюру масло розігріваємо в глибокій сковороді. У гаряче масло видавлюємо тісто (чотири-п'ять колечка), мокрим гострим ножем (так само можна і ножицями) зрізаємо з насадки тісто. Одну-дві хвилини, до золотистого кольору, смажимо з кожного боку.
Curros (чуррос) - фото крок 6
6. Викладаємо шумівкою на приготовані серветки або паперовий рушник, і обсушуємо. Цукровою пудрою посипаємо. Чуррос готовий.

Схожі рецепти