Цукрове печиво з ревенем
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, швидке печиво з кислуватою начинкою з ревеню всередині і цукрової скоринкою зверху - це те, що відмінно підійде до чашечки чаю або кави.
Печиво робиться досить швидко. Майонез можна взяти як домашній, так і покупної. Цукор краще брати дрібний, тоді скоринка вийде більш ніжною і смачною. Ревінь краще брати товстий і рівний для смаку і зручності в приготуванні. Смачного!
- Ревінь - 400 грам
- Цукор - 1 Склянка(1/4 склянки в тісто, 3/4 склянки на посипання)
- Майонез - 125 грам
- Жовток яєчний - 1 штука
- Білки яєчні - 1 штука
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
Складові.
Збийте жовток з цукром. Додайте майонез і знову трохи збийте. Всипте борошно, розпушувач і замісити м'яке тісто.
Вимийте ревінь, обсушити і видаліть верхній шар.
Розкачайте тісто в пласт товщиною 5 мм. Покладіть на край ревінь і обгорніть його тестом в один оборот. Відріжте зайве тісто, кінець кліпу, покатайте трохи по столу.
Розріжте на шматочки довжиною приблизно 5-6 см. Збийте виделкою білок, опустіть шматочки в білок.
Обваляйте в цукрі.
Покладіть на застелений і змащений пекарської папером деко.
Випікайте при t = 200 градусів приблизно 15-20 хвилин.
Вийміть, повністю остудіть і подавайте. Смачного!