Рецепт Цукрове печиво з ревенем фото

Цукрове печиво з ревенем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Ревінь
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 55 хв.

Смачне, швидке печиво з кислуватою начинкою з ревеню всередині і цукрової скоринкою зверху - це те, що відмінно підійде до чашечки чаю або кави.

Опис приготування:

Печиво робиться досить швидко. Майонез можна взяти як домашній, так і покупної. Цукор краще брати дрібний, тоді скоринка вийде більш ніжною і смачною. Ревінь краще брати товстий і рівний для смаку і зручності в приготуванні. Смачного!

  • Ревінь - 400 грам
  • Цукор - 1 Склянка(1/4 склянки в тісто, 3/4 склянки на посипання)
  • Майонез - 125 грам
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Білки яєчні - 1 штука
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
цукрове печиво з ревенем - фото крок 1
Складові.
цукрове печиво з ревенем - фото крок 2
Збийте жовток з цукром. Додайте майонез і знову трохи збийте. Всипте борошно, розпушувач і замісити м'яке тісто.
цукрове печиво з ревенем - фото крок 3
Вимийте ревінь, обсушити і видаліть верхній шар.
цукрове печиво з ревенем - фото крок 4
Розкачайте тісто в пласт товщиною 5 мм. Покладіть на край ревінь і обгорніть його тестом в один оборот. Відріжте зайве тісто, кінець кліпу, покатайте трохи по столу.
цукрове печиво з ревенем - фото крок 5
Розріжте на шматочки довжиною приблизно 5-6 см. Збийте виделкою білок, опустіть шматочки в білок.
цукрове печиво з ревенем - фото крок 6
Обваляйте в цукрі.
цукрове печиво з ревенем - фото крок 7
Покладіть на застелений і змащений пекарської папером деко.
цукрове печиво з ревенем - фото крок 8
Випікайте при t = 200 градусів приблизно 15-20 хвилин.
цукрове печиво з ревенем - фото крок 9
Вийміть, повністю остудіть і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти