Рецепт Цільнозерновий хліб в хлібопічці фото

Цільнозерновий хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Дріжджове тісто, Цільнозернове борошно
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Випічка, Хліб

Цільнозерновий хліб - це дуже смачно і корисно. Він поживний, містить масу важливих і потрібних для організму речовин і не відкладається зайвими грамами на талії. Приготувати смачний цільнозерновий хліб в хлібопічці дуже просто! Подробиці - в рецепті.

Порада: якщо ви будете готувати домашній цільнозерновий хліб в перший раз - спробуйте змішати цільну борошно зі звичайною в рівних пропорціях. Але якщо ви, як і я, давній любитель корисного і смачного цільнозернового хліба - сміливо робіть його повністю з цілісної муки, не прогадаєте!

Рецепт:

1. Воду підігріваємо до 35-40С. Розчиняємо в ній мед.

2. Закладаємо всі інгредієнти в контейнер хлібопічки в зазначеному в інструкції порядку.

3. Включаємо хлібопічку і вибираємо розмір буханки, колір і товщину скоринки. Якщо у вашій моделі є режим «Цельнозерновой хліб» - само собою, включаєте його. Якщо немає - скористайтеся «Основним».

4. Тиснемо на «Старт» і займаємося своїми справами години три, не менше.

5. Почувши звуковий сигнал про закінчення випічки - дістаємо хліб з контейнера і викладаємо на решітку.

Нехай охолоне хвилин 15-20. Не встиг? .. З'їли прямо гарячим? ! Не турбуйтеся, з цим хлібом таке буває - просто вдихніть глибше і закладіть нову порцію продуктів в хлібопічку!


  • Борошно цільнозернове пшеничне - 560 грам
  • Вода - 350 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
Порада: якщо ви будете готувати домашній цільнозерновий хліб в перший раз - спробуйте змішати цільну борошно зі звичайною в рівних пропорціях. Але якщо ви, як і я, давній любитель корисного і смачного цільнозернового хліба - сміливо робіть його повністю з цілісної муки, не прогадаєте!

Рецепт:

1. Воду підігріваємо до 35-40С. Розчиняємо в ній мед.

2. Закладаємо всі інгредієнти в контейнер хлібопічки в зазначеному в інструкції порядку.

3. Включаємо хлібопічку і вибираємо розмір буханки, колір і товщину скоринки. Якщо у вашій моделі є режим «Цельнозерновой хліб» - само собою, включаєте його. Якщо немає - скористайтеся «Основним».

4. Тиснемо на «Старт» і займаємося своїми справами години три, не менше.

5. Почувши звуковий сигнал про закінчення випічки - дістаємо хліб з контейнера і викладаємо на решітку.

Нехай охолоне хвилин 15-20. Не встиг? .. З'їли прямо гарячим? ! Не турбуйтеся, з цим хлібом таке буває - просто вдихніть глибше і закладіть нову порцію продуктів в хлібопічку!

Схожі рецепти