Чорний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Дуже, дуже шоколадний пиріг.
Кількість порцій: 10
- Шоколад - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукрова пудра - 250 грам
- Яйця - 4 штуки
- Мигдаль - 100 грам
- Мука - 75 грам
- Кілька пластівців мигдалю - - За смаком( (не обов'язково))
Поламати шоколад на дрібні шматочки і покласти їх в каструлю. Додати вершкове масло, накрити кришкою і поставити на дуже повільний вогонь, або в водяну баню, розтопити.
Коли масло і шоколад розтануть, змішати їх віночком до отримання однорідної маси.
Відокремити білки від жовтків, потім додати жовтки в суміш масла, шоколаду …
Відокремити білки від жовтків, потім додати жовтки в суміш масла, шоколаду …
Змішати разом 200 г цукрової пудри, 100 г меленого мигдалю, 75 г борошна.
Додати ці сухі інгредієнти в суміш масла, шоколаду, яєчного жовтка і добре перемішати.
Додати ці сухі інгредієнти в суміш масла, шоколаду, яєчного жовтка і добре перемішати.
Ви отримаєте досить густу суміш, це нормально.
Розігріти духовку до 180 ° С.
Збити білки яєць, додати 50 г цукрової пудри. Збити в густу піну.
Збити білки яєць, додати 50 г цукрової пудри. Збити в густу піну.
Змішати білки з основним тестом.
Якщо ви хочете, то можете разбрось кілька пластівців мигдалю на дні форми. Потім залити тісто.
Поставити в духовку на 40 - 50 хвилин. Перевірити готовність через 30 хвилин. Дати охолонути на решітці.