Рецепт Чізкейк з вишнею фото

Чізкейк з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Ягоди , Вишня
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Десерти , Чізкейк
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Це дуже смачний десерт. Він не вимагає якихось премудростей у приготуванні. Його не треба піч. Основа чизкейка з вишнею - печиво.

Кількість порцій: 4-6
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Печиво пісочне або грубого помелу - 200 грам
  • Сир Рікотта - 450 грам
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Лимон, цедра і лимонний сік - 4 штуки
  • Вершки жирні - 150 мілілітрів
  • Желатин - 3, 5 чайних ложки
  • Вишні консервовані (в сиропе) - 400 грам
чізкейк з вишнею - фото крок 1
1. Приготувати форму для чізкейку. Для цього її треба змастити розтопленим вершковим маслом або накрити пергаментним папером. За допомогою качалки подрібнити печиво в дрібну крихту і змішати з розтопленим вершковим маслом. Суміш викласти у форму, прим'яти руками і зробити невисокі бортики.
чізкейк з вишнею - фото крок 2
2. Збити в міксері вершки. Додати в них рикотту, цукор і лимонну цедру. Все ретельно перемішати за допомогою дерев'яної ложки.
чізкейк з вишнею - фото крок 3
3. Желатин висипати в лимонний сік і нагрівати на водяній бані, постійно помішуючи. Желатин повинен повністю розчинитися в соку. Влити готовий желатин в сирну масу і перемішати. Готову суміш вилити в форму з печивом, розрівняти і поставити в холодильник на кілька годин.
чізкейк з вишнею - фото крок 4
4. Вишневий сік вилити в окремий посуд і кип'ятити на слабкому вогні, поки сік не зменшиться втричі. Остудити сік. На готовий чізкейк викласти консервовану вишню, полити сиропом.

Схожі рецепти