Рецепт Чізкейк «тірамісу» фото

Чізкейк «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Десерти, Чізкейк, Тірамісу

Ніжний, смачний і насичений чізкейк стане ще смачніше, якщо зробити його на зразок тірамісу. Спробуйте - і не пошкодуєте! Показую і розповідаю докладний рецепт приготування чізкейку "тірамісу"!

Чізкейк "тірамісу" готується за принципом десерту "тірамісу" . Якщо ви раніше мали з таким справу, то і чізкейк приготувати вам не важко буде, просто дотримуйтесь інструкцій. Дуже важливо для приготування чізкейку "тірамісу" використовувати саме маскарпоне і крем-сир (сирний сир без грудочок). Якщо чізкейк будуть їсти діти, можете обійтися без коньяку в просочуванні, а обмежитися тільки еспресо.

  • Олія - 70 грам
  • Темний шоколад - 70 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Яйця - 6 штук
  • Борошно - 80 грам
  • Розчинна кава - 5 грам
  • Еспрессо - 30 грам
  • Коньяк - 10 грам
  • Крем-сир - 450 грам
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Вершки 33% - 250 грам
чізкейк
Додайте до масла з цукром розтоплений шоколад і яйце, перемішайте.
чізкейк
Спатулой викладіть тісто у форму і розрівняйте. "утопите" в тесті савоярді, вони наполовину повинні "піти" в тісто.
Духовку розігрійте до 180 градусів.
чізкейк
Потім рівномірно вилийте сирну начинку в форму. Надішліть в розігріту до 175 градусів духовку на 15 хвилин. Потім зменшіть температуру до 120 градусів і готуйте ще 1, 5 годину.

Схожі рецепти