Чікенбургер
(покроковий рецепт з фото)
Чікенбургер - відмінне блюдо для дружніх вечорів. Він підійде як для фуршету, так і для вечері. Смачний і ситний чікенбургер сподобається всім!
Хрустка ароматна куряча грудка чудово підходить для чікенбургера. До речі, такий чікенбургер дуже ситний. Ви легко наїдяться одним, хоча вам захочеться ще і ще, Запевнюю вас. Добре прожарьте булочку, щоб вона вийшла хрусткою зовні і м'якою всередині. Це невимовне задоволення! особливо, коли чікенбургер ще гарячий! Насолоджуйтесь.
- Куряча грудка - 1-2 штук (фюле.)
- Кетчуп - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Булочки для гамбургера - 1-2 штук
- Листя салату - 1-2 штук
Спочатку добре прожарьте курячі грудки. До повної готовності і хрусткої скоринки з обох сторін.
Булочки для гамбургера підсмажте в духовці.
Нижню частину булочки змастіть майонезом і кетчупом.
Зверху покришите салат.
Покладіть курячу грудку і накрийте зверху верхньою половиною булочки для гамбургера. Ваш чікенбургер готовий. Легко і просто.