Рецепт Чікенбургер фото

Чікенбургер
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Бургери , Чікенбургер
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Чікенбургер - відмінне блюдо для дружніх вечорів. Він підійде як для фуршету, так і для вечері. Смачний і ситний чікенбургер сподобається всім!

Опис приготування:

Хрустка ароматна куряча грудка чудово підходить для чікенбургера. До речі, такий чікенбургер дуже ситний. Ви легко наїдяться одним, хоча вам захочеться ще і ще, Запевнюю вас. Добре прожарьте булочку, щоб вона вийшла хрусткою зовні і м'якою всередині. Це невимовне задоволення! особливо, коли чікенбургер ще гарячий! Насолоджуйтесь.

  • Куряча грудка - 1-2 штук (фюле.)
  • Кетчуп - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 1 Чайна ложка
  • Булочки для гамбургера - 1-2 штук
  • Листя салату - 1-2 штук
чікенбургер - фото крок 1
Спочатку добре прожарьте курячі грудки. До повної готовності і хрусткої скоринки з обох сторін.
чікенбургер - фото крок 2
Булочки для гамбургера підсмажте в духовці.
чікенбургер - фото крок 3
Нижню частину булочки змастіть майонезом і кетчупом.
чікенбургер - фото крок 4
Зверху покришите салат.
чікенбургер - фото крок 5
Покладіть курячу грудку і накрийте зверху верхньою половиною булочки для гамбургера. Ваш чікенбургер готовий. Легко і просто.

Схожі рецепти