Чеський суп
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам маленьке кулінарне подорож, яке можна здійснити, не виходячи з будинку. Хочу розповісти вам рецепт приголомшливого супчика, який рекомендую спробувати повторити.
Пропоную Вашій увазі цікаву ідею, як приготувати чеський суп часниковий з апетитними і ароматними крутонами. Це приголомшливий варіант, який урізноманітнює ваше традиційне меню на обід. Сам процес настільки простий, що навіть новачкові на кухні не складе труднощів його повторити в домашніх умовах.
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Часник - 8-12 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Пармезан - 100 грам
- Сіль, перець, кмин - За смаком
- Багет - 1 штука
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Орегано, сіль, спеції - За смаком
- Зелень - 1 щіпка
- Вода - 1 літр (або будь-який бульйон)
1. Ось з цих інгредієнтів ми зваримо чеський суп в домашніх умовах.
2. У каструлі розтопіть вершкове масло. Викладіть туди нарізану кубиками цибулю і пластинками часник. Смажте, помішуючи, на середньому вогні.
3. Додайте щіпку кмину і влийте заздалегідь приготовлений бульйон або воду.
4. Після закипання підсолити, додайте дрібку перцю і відправте в каструлю нарізану картоплю. Варіть хвилин 15 до м'якості картоплі.
5. Поки вариться суп можна зайнятися крутонами. Багет наріжте невеликими шматочками, полийте оливковою олією. Додайте сіль, перець, орегано, сушений часник або інші спеції за смаком. Все як слід перемішайте.
6. Викладіть на деко, відправте в розігріту духовку і запікайте хвилин 10, поки сухарики не підрум'яняться. В процесі обов'язково перемішуйте, щоб вони присмажувалися рівномірно.
7. Перед подачею в суп додайте подрібнену зелень, сухарики і тертий сир.