Cамса з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт самси з куркою і сиром вам обов'язково сподобається, адже на готування піде зовсім не так багато часу, як може здатися, а саме блюдо вийде дуже смачним і ситним!
Розповім, як приготувати самсу з куркою і сиром в домашніх умовах. Це досить простий рецепт, так що навіть у новачків не повинно виникнути проблем. Однак ж, якщо ви не вважаєте себе "другом" тесту, і готувати його у вас не виходить, не кажучи вже про те, щоб вимішати руками і розкачати, тоді можете скористатися магазинним покупним листковим тістом або лавашем. Хай щастить!
- Курка - 600 грам (філе)
- Цибуля - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам(50 грам - в тісто. Інше - в начинку)
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Масло рослинне - 25 мілілітрів
- Оцет - 25 мілілітрів
- Спеції - 1 За смаком
- Сир твердий - 50 грам
1. Щоб було простіше, я розміщую в хлібопічку такі інгредієнти - 50 грам масла, борошно, воду, рослинна олія, оцет і трохи солі. І в самій хлібопічці вибираю програму "заміс тесту" .
2. Для начинки дрібно ріжемо філе, додамо спеції, шматочки вершкового масла, дрібно порізаний сир і подрібнену цибулю. Перемішаємо. Начинка готова.
3. Тепер я просто від тесту відщипують потроху, розкочують в коржик і розміщую начинку всередину.
4. Склеюємо краю, щоб вийшов трикутник. Запікаємо приблизно 20-25 хвилин при 200 градусах в духовці.
5. Готово! Смачного!