Бутерброди з морквою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з морквою і сиром - дуже гарненькі і оригінальні бутерброди, які гарні як до звичайного столу, наприклад, на сніданок, так і до святкового. Класичний рецепт, нічого зайвого.
Бутерброди з морквою і сиром - це чудова закуска, яка готується легко, просто, швидко, а виглядає дуже красиво і апетитно. На смак вона чудова. Через майонезу бутерброди виходять досить калорійними, проте все могло бути і гірше, якщо ми, наприклад, попередньо обсмажували б хліб на сковорідці в маслі. Але це не обов'язково. Простий рецепт бутербродів з морквою і сиром і так ідеальний! Бажаю вдалого приготування, пишіть свої відгуки
- Багет - 1 штука
- Велика морква - 2 штуки
- Твердий сир - 250-300 грам
- Часник - 4 зубчики
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Великі помідори - 2 штуки
Морква відварюємо в мундирі до повної готовності. Остужаем, очищаємо від шкірки.
Моркву натираємо на крупній тертці.
У миску з тертою морквою додаємо тертий сир, подрібнений (або пропущений через прес) часник, майонез. Додаємо сіль, перець і все добре перемішуємо.
Не дуже товстими скибочками нарізаємо багет і помідори.
На кожен шматочок хліба викладаємо по дві скибочки помідора, зверху намазуємо морквяно-сирну суміш, викладаємо бутерброди на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.