Бутерброди з багетом
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з багетом мені дуже подобаються через хрусткої скоринки. Звичайно, багет повинен бути дуже свіжим, а варіанти начинки можуть бути самі різні. Краще багет розрізати уздовж, так гарніше!
Бутерброди з багетом я завжди купувала перед поїздкою в кафе на вокзалі, коштували вони недорого, але були дуже смачними. І як тільки рушав дизель або автобус, я насолоджувалася їжею хвилин двадцять, делікатно відкушуючи з довгого пакета, куди був упакований багет. Потім їхати пару годин було вже не так грустненько. Єдине, на мій смак завжди було багато майонезу. Тому, коли будете робити цей чудовий бутерброди з багетом дійте відповідно до свого смаку. Шинку можна замінити на відварну курку, але помідор повинен бути обов'язково! Успіхів і приємного апетиту!
- Багет - 1 штука
- Шинка - 100-150 грам
- Сир - 100 грам
- Майонез - За смаком
Багет розріжте навпіл.
Змастіть багет тонким шаром майонезу або соусу, інвест шинка, а зверху посипте тертим сиром.
Помістіть багет в духовку.
Другу частину багета укладіть на вощений папір, також тонко змажте майонезом і покладіть нарізані овочі: лист салату, помідори, огірок і маслини.
Полийте бутерброд улюбленим соусом.
З'єднайте дві частини разом за допомогою вощеного паперу. Смачного!