Бурякові деруни за 15 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Зовсім недавно я спробувала приготувати бурякові деруни. Як виявилося, готуються вони моментально. Прочитайте, як приготувати бурякові деруни за 15 хвилин, вони незрівнянно смачні. Спробуйте!
Я думаю, що кожна господиня знає, як смачно приготувати картопляні деруни. Але деруни з буряка виходять не менш смачними. Рецепт бурякових дерунів не просто прижився в моїй родині, готують їх вже всі родичі і друзі, а також вже і друзі друзів. Дуже рекомендую подавати деруни зі сметаною. Якщо буряк у вас вже в готовому вигляді, то на все про все ви витратите не більше 15 хвилин.
- Буряк - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Бринза - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Сіль - За смаком
Буряк загорніть у фольгу і запечіть в духовці.
Натріть буряк і перемішайте з бринзою.
Вбийте яйце і ще раз перемішайте.
Вбийте яйце і ще раз перемішайте.
Розігрійте сковороду.
Сформуйте деруни, обваляйте в паніровці і обсмажуйте з двох сторін до готовності по 4-5 хвилин.
Сформуйте деруни, обваляйте в паніровці і обсмажуйте з двох сторін до готовності по 4-5 хвилин.