Булочки з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати дуже вдалий і простий рецепт булочок з зеленню. Вони завжди виходять пишними, прямо тануть у роті, а вже до чого ароматні - словами не передати! Так що рекомендую спробувати!
Хочу вам розповісти, як приготувати булочки із зеленню легко і швидко. Я раніше ось думала, що випічка - це не моє, максимум, на що була здатна - це готове заморожене тісто використовувати. А ось ці булочки у мене вдалися з першого разу, а це про щось все ж говорить! Так що з радістю ділюся і з вами цим простим рецептом булочок із зеленню!
- Борошно - 300 грам
- Крем - 300 грам (плюс ще 50 грам в начинку )
- Картопляне пюре (порошок) - 40 грам
- Розпушувач - 20 грам
- Зелень - 50-100 грам (за смаком)
- Сир твердий - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Сіль, борошно, розпушувач і картопляний порошок для початку хрошенечко змішаємо між собою, а вже потім вливаємо сметану і додамо яйце. Замісити тісто і залишимо його постояти в холодильнику, поки будемо робити начинку.
2. Для начинки змішаємо тертий сир, подрібнену зелень, пропущений через прес часник, рослинна олія, а вже потім вливаємо потроху сметану. Повинна вийде консистенція пасти. Спеції та сіль - за смаком.
3. Тісто розгортаємо тонким шаром, змащуємо отриманої зеленою пастою, і звертаємо рулетом. Рулет розрізаємо на шматочки, і відправимо запікатися в розігріту духовку на 20-30 хвилин.
4. От і все! Приємного вам апетиту!