Булки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Листкове тісто часто використовують для випічки. Його можете зробити самостійно або купити готове (як це зробив я). Поділюся одним з улюблених рецептів, як приготувати булки з листкового тіста.
Булки з листкового тіста - це одна з найбільш швидких різновидів випічки, яку ви зможете приготувати до ранкової кави або до раптового приходу гостей. Можете використовувати будь-які горіхи за смаком: волоські, мигдаль, фундук і інші. Булки можете їсти відразу після випічки, тільки обережніше, адже вони дуже гарячі.
- Заморожене тісто - 600 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Цукор коричневий - 4 Ст. Ложки
- Грецькі горіхи - 4 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
1. Заздалегідь необхідно розморозити листкове тісто, посипте стіл цукровою пудрою і розгорніть тісто в 2 пласта, трохи розкачайте кожен (зовсім небагато). Змастіть обидва пласта медом, посипте корицею, нарубаними волоськими горіхами.
2. Поверніть до центру дві сторони одного пласта.
3. Скористайтеся гострим ножем і розріжте кожен пласт невеликими шматочками. Викладіть їх на деко з фольгою або пергаментом на невеликій відстані один від одного.
4. Запікайте булки в розігрітому до 200 градусів духовці близько 15 хвилин. Раджу перевірити випічку вже через 10 хвилин.
5. Гарячі булки перекладіть в тарілку і насолоджуйтеся ними.