Рецепт Булки з листкового тіста фото

Булки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто, Горіхи, Грецькі горіхи, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Солодке, Булочки

Листкове тісто часто використовують для випічки. Його можете зробити самостійно або купити готове (як це зробив я). Поділюся одним з улюблених рецептів, як приготувати булки з листкового тіста.

Булки з листкового тіста - це одна з найбільш швидких різновидів випічки, яку ви зможете приготувати до ранкової кави або до раптового приходу гостей. Можете використовувати будь-які горіхи за смаком: волоські, мигдаль, фундук і інші. Булки можете їсти відразу після випічки, тільки обережніше, адже вони дуже гарячі.

  • Заморожене тісто - 600 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Цукор коричневий - 4 Ст. Ложки
  • Грецькі горіхи - 4 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
булки з листкового тіста - фото крок 1
1. Заздалегідь необхідно розморозити листкове тісто, посипте стіл цукровою пудрою і розгорніть тісто в 2 пласта, трохи розкачайте кожен (зовсім небагато). Змастіть обидва пласта медом, посипте корицею, нарубаними волоськими горіхами.
булки з листкового тіста - фото крок 2
2. Поверніть до центру дві сторони одного пласта.
булки з листкового тіста - фото крок 3
3. Скористайтеся гострим ножем і розріжте кожен пласт невеликими шматочками. Викладіть їх на деко з фольгою або пергаментом на невеликій відстані один від одного.
булки з листкового тіста - фото крок 4
4. Запікайте булки в розігрітому до 200 градусів духовці близько 15 хвилин. Раджу перевірити випічку вже через 10 хвилин.
булки з листкового тіста - фото крок 5
5. Гарячі булки перекладіть в тарілку і насолоджуйтеся ними.

Схожі рецепти