Рецепт Булки з листкового тіста фото

Булки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , Горіхи , Грецькі горіхи , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 25
Час приготування: 30 хв.

Листкове тісто часто використовують для випічки. Його можете зробити самостійно або купити готове (як це зробив я). Поділюся одним з улюблених рецептів, як приготувати булки з листкового тіста.

Опис приготування:

Булки з листкового тіста - це одна з найбільш швидких різновидів випічки, яку ви зможете приготувати до ранкової кави або до раптового приходу гостей. Можете використовувати будь-які горіхи за смаком: волоські, мигдаль, фундук і інші. Булки можете їсти відразу після випічки, тільки обережніше, адже вони дуже гарячі.

  • Заморожене тісто - 600 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Цукор коричневий - 4 Ст. Ложки
  • Грецькі горіхи - 4 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
булки з листкового тіста - фото крок 1
1. Заздалегідь необхідно розморозити листкове тісто, посипте стіл цукровою пудрою і розгорніть тісто в 2 пласта, трохи розкачайте кожен (зовсім небагато). Змастіть обидва пласта медом, посипте корицею, нарубаними волоськими горіхами.
булки з листкового тіста - фото крок 2
2. Поверніть до центру дві сторони одного пласта.
булки з листкового тіста - фото крок 3
3. Скористайтеся гострим ножем і розріжте кожен пласт невеликими шматочками. Викладіть їх на деко з фольгою або пергаментом на невеликій відстані один від одного.
булки з листкового тіста - фото крок 4
4. Запікайте булки в розігрітому до 200 градусів духовці близько 15 хвилин. Раджу перевірити випічку вже через 10 хвилин.
булки з листкового тіста - фото крок 5
5. Гарячі булки перекладіть в тарілку і насолоджуйтеся ними.

Схожі рецепти