Рецепт Bugac фото

Bugac
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На сніданок, Ситний сніданок
Випічка

Цей незвичайний для нас торт в Греції готують і їдять мало не кожен день. Зазвичай його подають на сніданок, а готують його не вдома, а в спеціальних кафе, які так і називаються "бугаца" .

Бугаца особливо смачна, якщо посипати її корицею або цукровою пудрою.

  • Готове тісто філо - 500 грам
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Манька - 34 склянок
  • Яйця - 3 склянки
  • Молоко - 6 склянок
  • Цедра лимону - За смаком
bugac - фото крок 1
Уже готове тісто поділіть на 4 частини і як можна тонше розкачати.
bugac - фото крок 2
Змішайте цукор, манку і яйця. Перемішайте.
bugac - фото крок 3
Розігрійте молоко в каструлі. Перелийте туди вміст тарілки. І варіть до загустіння крему.
bugac - фото крок 4
Форму для запікання змастіть маслом, покладіть наверх один шматок тіста. Його, в свою чергу, також змастіть маслом, покласти 2-й шматок тіста. На нього викладайте крем і кладіть 3-й шар тіста.
bugac - фото крок 5
Змастіть маслом, накрийте зверху 4-м шаром. Ставте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 45 хвилин.
Бугаца готова!

Схожі рецепти