Брауні з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 50 хв.
Цей десерт люблять багато за його насичений шоколадний смак. Випічку можна зробити до свята або на полуденок. Розповідаю про неймовірно смачне варіанті, як приготувати «Брауні» з волоськими горіхами.
Опис приготування:
Брауні дуже легко приготувати в домашніх умовах. Можна зробити його з горіхами (мигдаль, фундук або звичайні волоські), а також додати до нього кокосову стружку, білий шоколад, цукати, сухофрукти. Подавайте тільки після охолодження. Його можна нічим не прикрашати, він і без цього виглядає дуже апетитно.
- Вершкове масло - 140 грам
- Цукор - 150-200 грам (або хто як любить)
- Какао - 105 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Горіхи - 90 грам
1. Встановіть миску на водяній бані, викладіть в неї вершкове масло, какао, сіль і цукор.
2. Перемішайте все лопаткою до утворення однорідної суміші.
3. Коли суміш перетворилася в однорідну консистенцію, вимкніть вогонь і зніміть миску, залиште на 3-5 хвилин.
4. Додайте ванільний екстракт і вбийте по одному курячі яйця.
5. Гарненько перемішайте масу до однорідної консистенції.
6. Просійте борошно і порційно введіть її в тісто, гарненько перемішуючи кожного разу.
7. Вийде однорідне шоколадне тісто.
8. Наріжте невеликими шматочками горіхи, викладіть їх в миску до тесту.
9. Вмішайте горіхи в тісто і підготуйте форму для випікання: змастіть її вершковим маслом або застеліть пергаментом.
10. Викладіть тісто, розподіліть його рівномірно. Надішліть тісто на 20 хвилин в розігрітий до 180 градусів духовку.
11. Готову випічку остудіть у формі, потім акуратно видаліть з неї і наріжте шматочками. Смачного!