Рецепт Бонет фото

Бонет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти

Солодкий десерт.

Кількість порцій: 4-5
  • Молоко - 2 склянки
  • Печиво - 120 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Ром - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 300 грам (для карамелі)
  • Вода - 100 грам (для карамелі)
бонет - фото крок 1
Помістіть цукор в каструлю і додайте воду, поставте все на високу температуру і залиште готуватися.
бонет - фото крок 2
Слідкуйте за забарвленням карамелі, вона повинна вийти коричневої.
бонет - фото крок 3
Вилийте карамель у відповідні форми і залиште охолодитися.
бонет - фото крок 4
Помістіть яйця в миску і збийте їх разом з цукровою пудрою.
бонет - фото крок 5
Змішайте порошок какао, потім додайте товчені булочки (по Італійському рецептом це Amaretti) і ром. Нагрійте молоко окремо і потім додайте його до суміші, безперервно помішуйте віночком.
бонет - фото крок 6
Вилийте суміш у форми з карамеллю.
бонет - фото крок 7
Помістіть форми на глибоке деко, залийте окропом, готуйте в духовці при 150 ° С хвилин 40-50.

Схожі рецепти