Бонет
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий десерт.
Кількість порцій: 4-5
- Молоко - 2 склянки
- Печиво - 120 грам
- Цукор - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Ром - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 300 грам (для карамелі)
- Вода - 100 грам (для карамелі)
Помістіть цукор в каструлю і додайте воду, поставте все на високу температуру і залиште готуватися.
Слідкуйте за забарвленням карамелі, вона повинна вийти коричневої.
Вилийте карамель у відповідні форми і залиште охолодитися.
Помістіть яйця в миску і збийте їх разом з цукровою пудрою.
Змішайте порошок какао, потім додайте товчені булочки (по Італійському рецептом це Amaretti) і ром. Нагрійте молоко окремо і потім додайте його до суміші, безперервно помішуйте віночком.
Вилийте суміш у форми з карамеллю.
Помістіть форми на глибоке деко, залийте окропом, готуйте в духовці при 150 ° С хвилин 40-50.