Бісквітне тісто звичайне
(покроковий рецепт з фото)
Biskvitnoe тісто - надійний і звичний компонент для тортів. Можна експериментувати з начинкою, отримуючи різні торти, але головне - це бісквіт, звичайнісіньке бісквітне тісто, готувати просто.
У найпростішому бісквіті завжди буде мука, яйця і цукор. Легкість бісквіта залежить від того, наскільки його добре збили. Випікають бісквіт дуже обережно, щоб тісто не осіло. Дивіться, як приготувати бісквітне тісто звичайне.
- Борошно - 150 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка (можна і борошно замінити на крохмаль)
- Яйця - 6 штук (іноді яйця такі дрібні, що можна взяти і 7, і 8.)
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Збиваємо яйця з цукром, отримуючи однорідну масу.
2. До отриманої маси додаємо борошно з крохмалем і розпушувачем на високих оборотах (змішувач) змішуємо.
3. Промащуємо форму для запікання олією, прокладаємо папером для випічки. Тепер вливаємо готову суміш, намагаючись не струшувати. Запікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин, не відкриваючи двері духовки.
4. Випечений бісквіт виймає з духовки, даємо йому охолонути 20 хвилин, прикривши серветкою, щоб не осів.