Рецепт Бісквітне тісто звичайне фото

Бісквітне тісто звичайне
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто, Бісквітне тісто
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Бісквіт

Biskvitnoe тісто - надійний і звичний компонент для тортів. Можна експериментувати з начинкою, отримуючи різні торти, але головне - це бісквіт, звичайнісіньке бісквітне тісто, готувати просто.

У найпростішому бісквіті завжди буде мука, яйця і цукор. Легкість бісквіта залежить від того, наскільки його добре збили. Випікають бісквіт дуже обережно, щоб тісто не осіло. Дивіться, як приготувати бісквітне тісто звичайне.

  • Борошно - 150 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (можна і борошно замінити на крохмаль)
  • Яйця - 6 штук (іноді яйця такі дрібні, що можна взяти і 7, і 8.)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
бісквітне тісто звичайне - фото крок 1
1. Збиваємо яйця з цукром, отримуючи однорідну масу.
бісквітне тісто звичайне - фото крок 2
2. До отриманої маси додаємо борошно з крохмалем і розпушувачем на високих оборотах (змішувач) змішуємо.
бісквітне тісто звичайне - фото крок 3
3. Промащуємо форму для запікання олією, прокладаємо папером для випічки. Тепер вливаємо готову суміш, намагаючись не струшувати. Запікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин, не відкриваючи двері духовки.
бісквітне тісто звичайне - фото крок 4
4. Випечений бісквіт виймає з духовки, даємо йому охолонути 20 хвилин, прикривши серветкою, щоб не осів.

Схожі рецепти