Бісквітне тісто зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Щоб ваш бісквіт вийшов дуже пишним, спробуйте скористатися даними рецептом: він вас не підведе! бісквіт, приготований на сметані, стане чудовою основою для будь-якого торта. Рекомендую!
Пишний біквіт: міф чи реальність? З цим тестом ваш бісквіт виходить не тільки пишним, але і неймовірно смачним. Його можна їсти хоч відразу ж, після випічки. Але якщо додати білковий крем, виходить просто казка! вдалого приготування!
- Борошно - 2 склянки
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Крем - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 20 грам
Відокремте жовтки від білків. У жовтки додайте цукор.
Збиваємо масу до білого кольору.
Додаємо сметану, ретельно перемішуємо.
Засипаємо просіяне борошно, кладемо гашене соду.
Повільно перемішуємо масу ложкою.
Збиваємо білки до пишної піни. Поступово вводимо білки в тісто, акуратно перемішуємо знизу-вгору.
Testo майже! Перелийте його в форму - і випікайте смачний бісквіт!