Бісквітне тісто з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сирний бісквіт - дуже смачна страва, приготоване на основі все того ж сиру, муки і яєць. Справжня домашня випічка в кращих традиціях жанру: ароматна, пишна, насичена. Вам сподобається!
Хороша знову для класної випічки - бісквітне тісто з сиром в домашніх умовах. Готовий бісквіт можна прикрасити розтопленим шоколадом і горіхами, вийде такий собі торт-пиріг, смачний і красивий. Вдалого приготування!
- Яйця - 4 штуки
- Цукрова пудра - 150 грам
- Ваніль - 15 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Сир - 300 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 50 грам
Відокремте жовтки від білків.
Протріть сир через сито.
Сир повинен вийти розсипчастим.
Забивати жовтки, додайте цукрову пудру, борошно з разхрихлітелем. Замісити тісто.
Окремо збийте білки.
Акуратно втручаємося в тісто білки і родзинки.
Перекладіть тісто в форму для запікання. Випікайте бісквіт 40 хвилин, температура 180 градусів.
Ось такий гарний виходить!