Бісквітне тісто на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Бісквітне тісто на кефірі прекрасно підходить для випічки тортів і смакоти. Власне тісто готується на основі кефіру, а сам процес проходить елементарно і дуже швидко. Рекомендую приготувати!
Бісквітні коржі з цього тіста виходять дуже м'якими і красивими. Велика кількість цукру прекрасно розчиняється в кефірі, так що коржі не отримають солодкими і через чур солодкими. Рецепт бісквітного тіста на кефірі, приготованого в домашніх умовах, обов'язково вам стане в нагоді! хай щастить!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 500 грам
- Кефір - 500 мілілітрів
- Борошно - 500 грам
- Ванілін - 2 штуки (пакетики)
- Розпушувач - 1, 5 штуки (упаковки)
У глибокій мисці з'єднуємо яйця і цукор.
Ретельно збиваємо вінчиком або міксером, приблизно 5 хвилин.
Повільно вливаємо кефір, додаємо ванілін і розпушувач. Помішуючи, плавно вводимо борошно. Ретельно замісити тісто. За консистенцією воно нагадує тісто, як на оладки.
А ось який гарний бісквіт виходить з приготованого тесту!