Біляші з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Біляші з помідорами і сиром - відмінний варіант простий, смачною, вегетаріанської випічки, яка обов'язково сподобається навіть любителям м'яса. Біляші виходять дуже соковитими і ароматними. Спробуйте!
Біляші з помідорами і сиром - дуже бюджетна випічка, а при цьому смачна і ситна. Саме тому я дуже рекомендую її до приготування. Так у вас завжди буде, що перекусити! зазначу, що начинки для таких біляшів можна варіювати на свій розсуд. Твердий сир можна замінити на вершковий, плавлений сир або моцарелу. Також можна додати улюблену зелень і т. d. А поки дивіться мій рецепт, як приготувати біляші з помідорами і сиром.
- Молоко - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Дріжджі швидкодіючі - 5 грам
- Борошно - 2-3 склянок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2-1 чайних ложки
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Масло для смаження - 200 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
В теплом (приблизно 35 градусів) молоці розчиніть дріжджі, цукор, сіль і трохи рослинного масла.
Потім невеликими порціями всипати борошно і розмішуйте ложкою. Підсипати муку до тих пір, поки ложкою тісто вже буде складно заважати. Тоді перекладіть тісто на робочу поверхню і замісити, нехай воно злегка липне до рук, але буде дуже м'яким.
Залиште тісто на 30-60 хвилин, щоб воно підійшло. Дуже зручно використовувати для цієї мети мультиварку. Якщо у вас немає окремої функції "розстойка тесту", то просто виберіть режим "мультіповар" і встановіть температуру 35 градусів на 30 хвилин. За цей час тісто чудово підійде, збільшиться в розмірі в 2, і те і v 3 рази, стане м'яким і пишним.
Поки підходить тісто, підготуйте начинку. Для цього дрібно наріжте помідор і натріть на крупній тертці сир. Змішайте помідори з сиром.
Тісто розділи 8 частин. З кожної частини сформуйте кульку і тонко його розкачати. На середину покладіть невелику кількість начинки.
Тепер краю тесту підтягніть вгору і закріпіть їх таким чином, щоб посередині залишився невеликий отвір.
На сковороді розігрійте олію, коли воно почне трохи потріскувати, значить можна починати смажити. Покладіть біляші отвором вниз і смажте на середньому вогні по кілька хвилин до утворення золотистого кольору.
Біляші з помідорами і сиром готові. Їжте гарячими!