Рецепт Біляші в мультиварці фото

Біляші в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Біляші
Кількість порцій: 10-14
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мультиварка справляється з будь-якого поставленого завдання. Сьогодні розповім вам, як приготувати біляші в мультиварці. Швидко, просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Насамперед необхідно зайнятися підготовкою тесту. Тісто можете приготувати з будь-якого улюбленим рецептом або придбати його заздалегідь в магазині. Я вирішила не витрачати час на приготування дріжджового домашнього тесту і віддала перевагу бездріжджового тіста для біляшів на кефірі. Таке тісто - прекрасна альтернатива звичному тесту на дріжджах, готується воно дуже швидко, та й в роботі зручно. Біляші, приготовані з цього тіста виходять дуже ніжними, повітряними і соковитими. І ще один важливий момент щодо приготування біляшів - смажити біляші потрібно на самій високій температурі, яку може розвинути мультиварка. Якщо ваша помічниця не здатна розвинути температуру хоча б 160 градусів, то від обсмажування біляшів в ній краще утриматися і приготувати їх в сковороді.

  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 400 грам
  • Кефір - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (тісто)
  • Рослинна олія - За смаком (фритюр)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
біляші в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
біляші в мультиварці - фото крок 2
Перелийте кефір в глибоку миску, додайте розпушувач і перемішайте.
біляші в мультиварці - фото крок 3
Додайте яйце і рослинне масло.
біляші в мультиварці - фото крок 4
Знову все перемішайте, додайте 1-2 дрібка солі і частинами введіть борошно.
біляші в мультиварці - фото крок 5
Спочатку перемішуйте все ложкою, потім замісіть тісто руками. Муки може піти трохи більше або менше, ніж зазначено в рецепті, готове тісто має бути досить щільне і еластичне. Накрийте його рушником і дайте"відпочити" 20-30 хвилин.
біляші в мультиварці - фото крок 6
Тим часом приготуйте начинку. До фаршу додайте сіль, чорний мелений перець, нарізаний дрібними кубиками цибулю і все добре перемішайте.
біляші в мультиварці - фото крок 7
Приступаємо до ліплення біляшів, а тим часом налийте в чашу мультиварки масло, висотою не менше 1 см і включіть режим"випічка" або "пучок & Quot; . Покажіть приємні ноти, масло нагріється. Розділити тісто 10-14 частин, розкачайте кожен шматочок качалкою в коржик, викладіть в центр трохи фаршу і сформуйте біляші будь-яким зручним способом.
біляші в мультиварці - фото крок 8
Викладайте біляші защипами вниз і обсмажуйте вироби при відкритій кришці з кожного боку приблизно по 5-7 хвилин.
біляші в мультиварці - фото крок 9
Тісто має стати пишним, м'яким і придбати апетитний рум'янець. Готові біляші перекладіть на тарілку і занурте в масло нову партію.
біляші в мультиварці - фото крок 10
Подавайте біляші гарячими зі свіжими овочами, чаєм, молоком або соусами. Смачного!

Схожі рецепти