Біляші в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка справляється з будь-якого поставленого завдання. Сьогодні розповім вам, як приготувати біляші в мультиварці. Швидко, просто і дуже смачно!
Насамперед необхідно зайнятися підготовкою тесту. Тісто можете приготувати з будь-якого улюбленим рецептом або придбати його заздалегідь в магазині. Я вирішила не витрачати час на приготування дріжджового домашнього тесту і віддала перевагу бездріжджового тіста для біляшів на кефірі. Таке тісто - прекрасна альтернатива звичному тесту на дріжджах, готується воно дуже швидко, та й в роботі зручно. Біляші, приготовані з цього тіста виходять дуже ніжними, повітряними і соковитими. І ще один важливий момент щодо приготування біляшів - смажити біляші потрібно на самій високій температурі, яку може розвинути мультиварка. Якщо ваша помічниця не здатна розвинути температуру хоча б 160 градусів, то від обсмажування біляшів в ній краще утриматися і приготувати їх в сковороді.
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 400 грам
- Кефір - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (тісто)
- Рослинна олія - За смаком (фритюр)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком