Рецепт Баурсаки з начинкою фото

Баурсаки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, Фрукти, Абрикос
На полуденок
Випічка, Страви з начинкою

Традиційно баурсаки не готують з начинкою. Це просто пончики з дріжджового або сирного тесту. Але мені так захотілося зробити ці азіатські пончики якось по-новому! дивіться, що вийшло.

Цей рецепт - новий погляд на традиційне азіатське блюдо. Підготуйте опару, потім додайте інші інгредієнти для тіста і замісити його. Приберіть тісто в холодильник. Видаліть з абрикосів кісточки, і заповніть порожнечу мигдальної начинкою. Тісто розкачати, виріжте з нього кружечки. На кожен гурток покладіть начинений абрикос, потім защипніть краю тесту. Обсмажте баурсаки з начинкою у фритюрі до золотистого кольору. Приготуйте роязикай соус. Баурсаки посипте цукровою пудрою, полийте роязикам соусом і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Дріжджі - 20 грам
  • Мигдаль - 55 грам
  • Коричневий цукор - 110 грам (можна замінити звичайним)
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершки - 60 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Ром - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Абрикоси - 30 штук
баурсаки з начинкою - фото крок 1
Розчиніть в теплому молоці половину білого цукру (50 м) і дріжджі, і залиште на 10 хвилин. Потім додайте 50 г. Вершкового масла, борошно, яйця, 1 ст. L. Ром, замісіть тісто. Дайте йому піднятися протягом 1, 5 годин.
баурсаки з начинкою - фото крок 2
Тим часом можна зайнятися начинкою. Подрібніть мигдаль, додайте 50 г. Вершкового масла, решті білий цукор (50 м), ложку борошна, чайну ложку рому і дві чайні ложки молока. Ретельно перемішайте, а потім приберіть на півгодини в холодильник. Видаліть з абрикосів кісточки, і замість них покладіть миндальную начинку. Затягніть дві половинки абрикоса.
баурсаки з начинкою - фото крок 3
Розкачайте тісто, виріжте з нього кола (для цього можна взяти склянку). На кожен гурток тесту покладіть абрикос з начинкою.
баурсаки з начинкою - фото крок 4
І закріпіть кінець тесту. Залиште баурсаки на 20 хвилин ще трохи піднятися, потім обсмажте у фритюрі до золотистого кольору. Дайте стекти зайвому маслу, виклавши пончики на паперовий рушник.
баурсаки з начинкою - фото крок 5
Змішайте коричневий цукор, 50 г. Вершкового масла, і поставте суміш на кілька хвилин на вогонь. Коли цукор розчиниться, додайте ложку рому, вершки і корицю. Проваріть ще пару хвилин. Баурсаки посипте цукровою пудрою, полийте роязикам соусом і подавайте на стіл.

Схожі рецепти