Баурсаки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Традиційно баурсаки не готують з начинкою. Це просто пончики з дріжджового або сирного тесту. Але мені так захотілося зробити ці азіатські пончики якось по-новому! дивіться, що вийшло.
Цей рецепт - новий погляд на традиційне азіатське блюдо. Підготуйте опару, потім додайте інші інгредієнти для тіста і замісити його. Приберіть тісто в холодильник. Видаліть з абрикосів кісточки, і заповніть порожнечу мигдальної начинкою. Тісто розкачати, виріжте з нього кружечки. На кожен гурток покладіть начинений абрикос, потім защипніть краю тесту. Обсмажте баурсаки з начинкою у фритюрі до золотистого кольору. Приготуйте роязикай соус. Баурсаки посипте цукровою пудрою, полийте роязикам соусом і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Борошно - 500 грам
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Дріжджі - 20 грам
- Мигдаль - 55 грам
- Коричневий цукор - 110 грам (можна замінити звичайним)
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершки - 60 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Ром - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Абрикоси - 30 штук
Розчиніть в теплому молоці половину білого цукру (50 м) і дріжджі, і залиште на 10 хвилин. Потім додайте 50 г. Вершкового масла, борошно, яйця, 1 ст. L. Ром, замісіть тісто. Дайте йому піднятися протягом 1, 5 годин.
Тим часом можна зайнятися начинкою. Подрібніть мигдаль, додайте 50 г. Вершкового масла, решті білий цукор (50 м), ложку борошна, чайну ложку рому і дві чайні ложки молока. Ретельно перемішайте, а потім приберіть на півгодини в холодильник. Видаліть з абрикосів кісточки, і замість них покладіть миндальную начинку. Затягніть дві половинки абрикоса.
Розкачайте тісто, виріжте з нього кола (для цього можна взяти склянку). На кожен гурток тесту покладіть абрикос з начинкою.
І закріпіть кінець тесту. Залиште баурсаки на 20 хвилин ще трохи піднятися, потім обсмажте у фритюрі до золотистого кольору. Дайте стекти зайвому маслу, виклавши пончики на паперовий рушник.
Змішайте коричневий цукор, 50 г. Вершкового масла, і поставте суміш на кілька хвилин на вогонь. Коли цукор розчиниться, додайте ложку рому, вершки і корицю. Проваріть ще пару хвилин. Баурсаки посипте цукровою пудрою, полийте роязикам соусом і подавайте на стіл.