Баурсаки сирні
(покроковий рецепт з фото)
Любителям трансформувати класичні рецепти і вносити в них що-небудь новеньке пропоную дуже цікавий варіант, як приготувати баурсаки сирні - повітряні, ніжні і дуже смачні.
Перед вами простий варіант, як зробити баурсаки сирні. Ці дивно апетитні пірожочкі стануть відмінним сніданком для всієї родини, а також перекусом до чаю. Доповнити при подачі можна сметанкою, цукровою пудрою, варенням або свіжими ягодами, наприклад.
- Сир - 400 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Крем - 100 грам
- Сода - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Борошно - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Ось таким набором інгредієнтів необхідно запастися, щоб повторити цей нескладний рецепт приготування Баурсак сирних на своїй кухні.
2. На першому етапі відправте в глибоку миску сметану. Додайте сіль, соду і цукор за смаком. Все як слід перемішайте.
3. Сюди ж слідом відправте яйця, ложкою все збийте до однорідності.
4. Сир при бажанні можна попередньо протерти через сито, проте для економії сил і часу можете відразу додавати в мисочку. Краще вибирайте більш сухий сир.
5. Наступний етап - це мука. Що стосується її кількості, то тут все дуже умовно. Використовувати можна від 1 до 3 склянок, поки не отримаєте потрібну консистенцію тесту.
6. Присипте робочий стіл борошном, як слід вимісіть тісто і скачайте його в кілька ковбасок. Потім гострим ножем наріжте на невеликі частини. Ось так виглядають баурсаки сирні в домашніх умовах перед смаженням.
7. Кількість масла залежить від ємності для смаження, проте це повинен бути обов'язково фритюр. Після того, як масло добре розігрілося, невеликими порціями можна починати смажити.
8. Відразу після фритюру викладайте на паперову серветку, а вже після - в мисочку. Ось і весь секрет, як приготувати баурсаки сирні. Дуже смачно!