Рецепт Баурсаки сирні фото

Баурсаки сирні
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
На полуденок , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 40 хв.

Любителям трансформувати класичні рецепти і вносити в них що-небудь новеньке пропоную дуже цікавий варіант, як приготувати баурсаки сирні - повітряні, ніжні і дуже смачні.

Опис приготування:

Перед вами простий варіант, як зробити баурсаки сирні. Ці дивно апетитні пірожочкі стануть відмінним сніданком для всієї родини, а також перекусом до чаю. Доповнити при подачі можна сметанкою, цукровою пудрою, варенням або свіжими ягодами, наприклад.

  • Сир - 400 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Крем - 100 грам
  • Сода - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
баурсаки сирні - фото крок 1
1. Ось таким набором інгредієнтів необхідно запастися, щоб повторити цей нескладний рецепт приготування Баурсак сирних на своїй кухні.
баурсаки сирні - фото крок 2
2. На першому етапі відправте в глибоку миску сметану. Додайте сіль, соду і цукор за смаком. Все як слід перемішайте.
баурсаки сирні - фото крок 3
3. Сюди ж слідом відправте яйця, ложкою все збийте до однорідності.
баурсаки сирні - фото крок 4
4. Сир при бажанні можна попередньо протерти через сито, проте для економії сил і часу можете відразу додавати в мисочку. Краще вибирайте більш сухий сир.
баурсаки сирні - фото крок 5
5. Наступний етап - це мука. Що стосується її кількості, то тут все дуже умовно. Використовувати можна від 1 до 3 склянок, поки не отримаєте потрібну консистенцію тесту.
баурсаки сирні - фото крок 6
6. Присипте робочий стіл борошном, як слід вимісіть тісто і скачайте його в кілька ковбасок. Потім гострим ножем наріжте на невеликі частини. Ось так виглядають баурсаки сирні в домашніх умовах перед смаженням.
баурсаки сирні - фото крок 7
7. Кількість масла залежить від ємності для смаження, проте це повинен бути обов'язково фритюр. Після того, як масло добре розігрілося, невеликими порціями можна починати смажити.
баурсаки сирні - фото крок 8
8. Відразу після фритюру викладайте на паперову серветку, а вже після - в мисочку. Ось і весь секрет, як приготувати баурсаки сирні. Дуже смачно!

Схожі рецепти