Банановий суп
(покроковий рецепт з фото)
Здається, що досвідчених гурманів вже нічим не здивуєш. А ви пробували банановий суп? Чи не солодкий, а з яловичим бульйоном і помідорами! Спробуйте.
Здається, що банани ніколи не будуть поєднуватися з яловичим бульйоном і помідорами, хіба тільки в піці. Але повірте, банановий суп дуже смачний! Ситний і живильний, обіцяю вам незвичайний, апетитний обід, який сподобається всім вашим близьким. Насолоджуйтесь.
- Вершкове масло - 50-60 грам
- Борошно - 60 грам
- Банан - 2 штуки
- Кубик яловичого бульйону - 2-3 штук
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Крем - 0, 5-1 склянки
- Пучок петрушки - 1 штука (невеликий.)
У невеликій каструлі розтопіть вершкове масло.
Додайте борошна і добре перемішайте.
Помідори очистіть від шкірки. Для цього опустіть їх на дві хвилини в окріп. Потім наріжте їх, наріжте банани і додайте все в каструлю до суміші масла і муки.
Гасіть банани з помідорами буквально одну хвилину. Потім додайте води, два літри.
Киньте кубики яловичого бульйону і варіть банановий суп під закритою кришкою 10 хвилин. Подавайте, прикрасивши рубаною петрушкою.