Банановий салат
(покроковий рецепт з фото)
Запропоную вам сьогодні рецепт дуже смачного і корисного бананового салату зі шпинатом, червоною цибулею і болгарським перцем. Поєднання цікаве, салат наповнений різноманітністю смаків і ароматів.
Важливо, добре полити салат соком лимона. Сік лимона маринує червона цибуля і надає банану інший смак, після чого всі інгредієнти вдало доповнюють смак один одного. Замість лимонного соку можна використовувати бальзамічний оцет, з ним теж смачно виходить. Оцет маринує цибулю і змінює смак банана.
- Банан - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Виноград - 100 грам
- Лук червоний - 1 частина
- Шпинат - 1 пучок
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
Підготуємо інгредієнти.
Листя шпинату моєму, ріжемо і висипаємо на плоску тарілку.
На шпинат кладе нарізаний тонкими скибочками червоний лук.
Додаємо нарізаний невеликими шматочками банан.
Лук і банан поливаємо соком лимона.
Додаємо виноград. Якщо виноград з кісточками, розрізаємо ягоди і видаляємо кісточки.
Далі, нарізаємо тонко болгарський перець і висипаємо його зверху.
Залишається посипати салат сіллю з перцем і заправити оливковою олією. Банановий салат готовий, смачного!