Азу по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне поєднання інгредієнтів ви знайдете з цьому простому рецепті азу по-татарськи. Одночасно ми приготуємо і м'ясо, і картопля, та солоним огірком - вийде чудово.
Опис приготування:
Незважаючи на те, що цей рецепт приготування азу по-татарськи у всіх на слуху, не кожен знає, як приготувати таку страву. Сьогодні я пропоную виправити цю помилку, адже азу, безсумнівно, заслуговує на те, щоб займати почесне місце на будь-якому столі. У приготуванні воно досить просте, але має дуже насичений і яскравий смак, а завдяки відмінному поєднанню інгредієнтів азу виходить досить ситне. Повірте, приготувавши це блюдо всього один раз, ви будете робити його знову і знову, адже так важко відязикати собі в задоволенні з'їсти соковите мяско, та ще разом з картоплею. Тому зараз я розповім вам, як приготувати азу по-татарськи, а ви обов'язково спробуйте зробити це відмінне блюдо.
- Яловичина - 700 грам
- Огірок солоний - 3 штуки
- Картопля - 8 штук
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Соус томатний - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком