Рецепт Азу по-татарськи фото

Азу по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінне поєднання інгредієнтів ви знайдете з цьому простому рецепті азу по-татарськи. Одночасно ми приготуємо і м'ясо, і картопля, та солоним огірком - вийде чудово.


Опис приготування:

Незважаючи на те, що цей рецепт приготування азу по-татарськи у всіх на слуху, не кожен знає, як приготувати таку страву. Сьогодні я пропоную виправити цю помилку, адже азу, безсумнівно, заслуговує на те, щоб займати почесне місце на будь-якому столі. У приготуванні воно досить просте, але має дуже насичений і яскравий смак, а завдяки відмінному поєднанню інгредієнтів азу виходить досить ситне. Повірте, приготувавши це блюдо всього один раз, ви будете робити його знову і знову, адже так важко відязикати собі в задоволенні з'їсти соковите мяско, та ще разом з картоплею. Тому зараз я розповім вам, як приготувати азу по-татарськи, а ви обов'язково спробуйте зробити це відмінне блюдо.

  • Яловичина - 700 грам
  • Огірок солоний - 3 штуки
  • Картопля - 8 штук
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Соус томатний - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Масло рослинне - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
азу по-татарськи - фото крок 1
М'ясо нарізаємо на брусочки. У сковороду наливаємо трохи олії і обсмажуємо на ньому м'ясо з усіх боків до рум'яної скоринки.
азу по-татарськи - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
азу по-татарськи - фото крок 3
Обсмажуємо його до золотистого кольору на іншій сковороді.
азу по-татарськи - фото крок 4
Тепер додаємо до цибулі томатний соус, перемішуємо і смажимо 2 хвилини.
азу по-татарськи - фото крок 5
Картоплю чистимо і нарізаємо на кубики або бруски.
азу по-татарськи - фото крок 6
Викладаємо картоплю на сковороду до м'яса, вливаємо бульйон і тушкуємо все майже до повної готовності картоплі.
азу по-татарськи - фото крок 7
Солоні огірки нарізаємо соломкою і обсмажуємо окремо протягом декількох хвилин.
азу по-татарськи - фото крок 8
Коли картопля буде майже готовий, викладаємо на сковороду огірки і обсмажений в томаті цибулю, подрібнений часник, лавровий лист, солимо і перчимо, перемішуємо. Тушкуємо азу ще хвилин 10-15 на повільному вогні.
азу по-татарськи - фото крок 9
Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти