Рецепт Апельсинове морозиво фото

Апельсинове морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Апельсин
ПП рецепти , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 6-9
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Апельсинове морозиво має ніжний цитрусовий смак. Готується воно за допомогою морозива. У апельсинове морозиво за бажанням можна додати шматочки улюбленого шоколаду. Вийде відмінний десерт.

Опис приготування:

Апельсинове морозиво готується просто. Головне - знайти всі необхідні"апельсинові" інгредієнти. Отже, варимо апельсиновий сироп, змішуємо його з молоком, вершками, концентратом і екстрактом апельсина. Відправляємо все в мороженицу і потім заморожуємо.

  • Вершки - 3 склянки
  • Молоко - 3 склянки
  • Апельсини - 2 штуки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Апельсиновий екстракт - 1 Ст. Ложка (можна не додавати.)
  • Апельсиновий концентрат заморожений - 0, 5 склянки
  • Шоколад подрібнений - - За смаком (можна не додавати.)
апельсинове морозиво - фото крок 1
1. Апельсини промийте і зніміть з них цедру.
апельсинове морозиво - фото крок 2
2. У невеликому сотейнику змішайте цукор, апельсинову цедру і півсклянки води.
апельсинове морозиво - фото крок 3
3. На повільному вогні, помішуючи, розтопіть цукор і злегка поварите суміш, поки апельсинова цедра не стане м'якою. Слідкуйте за тим, щоб сироп НЕ Карамелізовані.
апельсинове морозиво - фото крок 4
4. У мисці змішайте молоко, вершки, апельсиновий концентрат і екстракт і злегка відсуджений апельсиновий сироп. Охолодіть отриману суміш в холодильнику. Потім приготуйте морозиво в морожениці згідно інструкції вашої виготовлення морозива.
апельсинове морозиво - фото крок 5
5. По бажанню, в апельсинове морозиво можете додати шматочки шоколаду. Викладіть морозиво в миску, накрийте харчовою плівкою або щільною кришкою і ставте в морозилку.
апельсинове морозиво - фото крок 6
6. Подавайте морозиво в креманке або келиху на кружечку апельсина. Смачного!

Схожі рецепти