Рецепт Зрази з цілим яйцем фото

Зрази з цілим яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Зрази
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ну просто чудовий рецепт, в якому простота приготування і економічність поєднується з чудовим смаком і неймовірно красивим зовнішнім виглядом - здивуєте своїх рідних незвичайним вечерею!

Опис приготування:

Я вже давно хотіла розповісти вам, як приготувати зрази з цілим яйцем, адже цей чудовий рецепт повинна знати кожна господиня. Він неймовірно простий, та й інгредієнтів тут зовсім небагато, зате яка краса і смакота виходить в результаті - пальчики оближеш. Погодьтеся, такі зрази набагато краще і ефектніше звичайних котлет, хоч на їх приготування часу йди однакову кількість. Так що цей простий рецепт зраз з цілим яйцем - все, що потрібно вам, для того щоб здивувати порадувати свою сім'ю незвичайним і смачним вечерею. Отже, приступимо!

  • Фарш м'ясний - 800 грам (суміш свинячого і яловичого)
  • Яйце - 10 штук(1 - для панірування, 1 - в фарш, 8 - в начинку)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Сухарі паніровочні - 5 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
зрази з цілим яйцем - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками.
зрази з цілим яйцем - фото крок 2
У миску викладаємо фарш, додаємо нарізану цибулю, одне сире яйце, сіль і перець. Тепер фарш необхідно ретельно вимішати.
зрази з цілим яйцем - фото крок 3
Попередньо відварені 8 яєць очищаємо від шкаралупи і обвалюють у борошні.
зрази з цілим яйцем - фото крок 4
Змочуємо руки під холодною водою, щоб фарш не прилипав до рук, і формуємо з фаршу невеликі коржі, всього 8 штук. В середину кожного коржика кладемо зварене і обваленное в борошні яйце.
зрази з цілим яйцем - фото крок 5
З'єднуємо краю коржі і формуємо зразу.
зрази з цілим яйцем - фото крок 6
Далі обвалюють кожну зразу в борошні з усіх боків.
зрази з цілим яйцем - фото крок 7
Потім в попередньо збитому яйці.
зрази з цілим яйцем - фото крок 8
І потім в панірувальних сухарях.
зрази з цілим яйцем - фото крок 9
У сковороді розігріваємо олію (я вливаю примерно стакан) і обсмажуємо в ньому зрази до золотистої рум'яної скоринки з усіх боків. От і все, наші зрази готові. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти