Зрази з цілим яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Ну просто чудовий рецепт, в якому простота приготування і економічність поєднується з чудовим смаком і неймовірно красивим зовнішнім виглядом - здивуєте своїх рідних незвичайним вечерею!
Я вже давно хотіла розповісти вам, як приготувати зрази з цілим яйцем, адже цей чудовий рецепт повинна знати кожна господиня. Він неймовірно простий, та й інгредієнтів тут зовсім небагато, зате яка краса і смакота виходить в результаті - пальчики оближеш. Погодьтеся, такі зрази набагато краще і ефектніше звичайних котлет, хоч на їх приготування часу йди однакову кількість. Так що цей простий рецепт зраз з цілим яйцем - все, що потрібно вам, для того щоб здивувати порадувати свою сім'ю незвичайним і смачним вечерею. Отже, приступимо!
- Фарш м'ясний - 800 грам (суміш свинячого і яловичого)
- Яйце - 10 штук(1 - для панірування, 1 - в фарш, 8 - в начинку)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сухарі паніровочні - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками.
У миску викладаємо фарш, додаємо нарізану цибулю, одне сире яйце, сіль і перець. Тепер фарш необхідно ретельно вимішати.
Попередньо відварені 8 яєць очищаємо від шкаралупи і обвалюють у борошні.
Змочуємо руки під холодною водою, щоб фарш не прилипав до рук, і формуємо з фаршу невеликі коржі, всього 8 штук. В середину кожного коржика кладемо зварене і обваленное в борошні яйце.
З'єднуємо краю коржі і формуємо зразу.
Далі обвалюють кожну зразу в борошні з усіх боків.
Потім в попередньо збитому яйці.
І потім в панірувальних сухарях.
У сковороді розігріваємо олію (я вливаю примерно стакан) і обсмажуємо в ньому зрази до золотистої рум'яної скоринки з усіх боків. От і все, наші зрази готові. Приємного всім апетиту!