Желе з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, в міру солодке, ситне желе з вершків і кешью. Цей десерт має приємний поєднанням вершкового і горіхового смаку. Підійде для сімейного чаювання або дівочих посиденьок.
Подрібнені горіхи треба варити з вершками, потім додати желатин і перелити в формочки. Все просто! Смак желе виходить казковим!
- Вершки 20% - 250 мілілітрів
- Горіхи - 100 грам (кешью, волоські)
- Вода гаряча - 50 мілілітрів
- Желатин швидкорозчинний - 15 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуйте необхідні продукти. Швидкорозчинний желатин замочіть в гарячій воді.
Горіхи просушіть протягом 5 хвилин в духовці при 100 градусах. Остудіть.
Подрібніть в блендері в дрібну крихту.
Подрібніть в блендері в дрібну крихту.
Влийте 3 ст. L. Вершків, пробийте до однорідної густої маси.
Решта вершки доведіть до кипіння. Додаючи горіхову масу по 1 ст. Л., розмішайте віночком.
Замочений желатин розмішайте, влийте в горіхово-вершкову суміш.
Додайте цукор, перемішайте.
Додайте цукор, перемішайте.
Розлийте по силіконовим формочках, остудіть до кімнатної температури Поставте в холодильник на 2 годину, до повного застигання.
Смачного!