Зелений салат з горіхами і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування зеленого салату з родзинками і горіхами
Кількість порцій: 4
- Свіжого шпинату - 500 грам
- Качана салат latuk - 1 штука
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Огірка - 3-4 штук
- Родзинок - 100 грам
- Очищеного фундука - 50 грам
- Рослинної олії - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
Шпинат вимити, скласти в друшляк, помістити його над каструлею з киплячою водою на 1 хв. Потім викласти
Шпинат на паперові серветки.
Шпинат на паперові серветки.
Ізюм промити, залити окропом і залишити на 10 хв. Салатні листя вимити, обсушити і крупно нарвати. Шпинат крупно нарізати. Огірки вимити, тонко нарізати кружальцями. Горіхи порубати ножем.
Зелену цибулю вимити, обсушити, дрібно нарізати. Ізюм відкинути на друшляк. Розігріти в сковороді 1 ст.Л. Рослинної олії. Обсмажити в ньому зелена цибуля, родзинки і горіхи протягом 1.5 хв.
У салатниці змішати шпинат, latuk
І огірки. Заправити цибулею з горіхами
І родзинками. Посолити, поперчити додати масло, що залишилося.
У салатниці змішати шпинат, latuk
І огірки. Заправити цибулею з горіхами
І родзинками. Посолити, поперчити додати масло, що залишилося.