Зелений чай з ромашкою
(покроковий рецепт з фото)
У період авітамінозу треба правильно стежити за своїм організмом. Осінньо-зиязикай період - не час для солодощів і шкідливих, а от зелений чай з ромашкою в домашніх умовах - то, що доктор прописав.
Зелений чай з ромашкою в домашніх умовах готується просто, от тільки не всі згодні дотримуватися правильну "чайну церемонію" і чекати належний час, поки чайник прогріється і поки вода потім трохи охолоне. А дуже навіть дарма, адже в непрогрітому заварнику чай не встигне заваритися, а якщо зелений чай обдати окропом, всі його корисні властивості пропадуть. Тому спробуйте зробити його не поспішаючи!
- Чай листовий - 1 Ст. Ложка
- М'ята - 4-5 штук(4-5 гілочок)
- Ромашка сушена - 1 штука(1 пакетик )
- Яблуко - 1 штука
- Мед - За смаком
1. У чайник для заварки попередньо наливаємо окріп, і нехай прогріється 10 хвилин. Потім виливаємо остигнула воду, на дно кидаємо шматочки яблука, м'яту і ромашку. Заливаємо свіжим окропом. Нехай настоюється 10 хвилин.
2. Тепер всипаємо чай, температура якраз опустилася до 90 градусів, а це якраз найкраща температура для зеленого чаю. Заварюємо ще 5 хвилин.
3. От і все! відціджуємо, разливаем по чашкам, додаємо мед або цукор (хто що любить). Приємного чаювання!