Рецепт Запіканка з капусти і кабачків фото

Запіканка з капусти і кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже приємна запіканка з капусти і кабачків готується зовсім нескладно. Правда, щоб підготувати овочі бажано мати кухонний комбайн. В іншому випадку підготовка овочів займе багато часу.

Опис приготування:

Запіканка з капусти і кабачків виходить просто шикарною! Відразу виймати її з форми не раджу. Вона повинна в ній охолонути і схопитися. Так що, робіть запіканку з капусти і кабачків заздалегідь. Вона відмінно підійде для сімейного обіду або вечері! У менш святковому варіанті запіканку можна зробити без риби і грибів. Подавайте до запіканці білий соус або сметану з часничком. Успіхів і приємного апетиту!

  • Кабачки - 800-1000 грам
  • Кольорова капуста - 300 грам
  • Брокколі - 350 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля - 3 штуки
  • Вершки 20% - 1/3 склянки
  • Сир - 70 грам
  • Печериці - 300-400 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Форель, сьомга - 150 грам (по бажанню)
запіканка з капусти і кабачків - фото крок 1
Кабачок натерти на тертці.
запіканка з капусти і кабачків - фото крок 2
Картоплю натерти на тертці.
запіканка з капусти і кабачків - фото крок 3
Картоплі і кабачки дати стекти, віджати. Додати тертий лук. Брокколі і цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити.
запіканка з капусти і кабачків - фото крок 4
Яйця збити, додати борошно, сіль, розпушувач, перець і змішати з тертими овочами.
запіканка з капусти і кабачків - фото крок 5
Отриману масу викласти у форму для запікання.
запіканка з капусти і кабачків - фото крок 6
За поверхню овочевої маси рівним шаром розподіляємо смажені гриби.
запіканка з капусти і кабачків - фото крок 7
Зверху запіканку прикрашаємо відвареними шматочками цвітної капусти та брокколі. За бажанням можна додати рулетики з форелі.
запіканка з капусти і кабачків - фото крок 8
Запікайте при 180 градусах, через півгодини полийте вершками і посипте запіканку тертим сиром. Надішліть знову в духовку до рум'янцю.
запіканка з капусти і кабачків - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти