Запіканка сирна з грушею
(покроковий рецепт з фото)
Десерти з фруктами, як мені здається, - це завжди неймовірно смачно. Перед вами нескладний рецепт домашньої випічки, яким я раджу вам побалувати себе, гостей і близьких. Запам'ятовуйте і повторюйте!
Щоб консистенція десерту була ніжніше, я рекомендую або протерти через сито сир кілька разів, або використовувати м'яку сирну масу, наприклад. Груша в даному випадку свіжа, але якщо у вас є час і бажання, можете закарамелізіровать її. Але про все по порядку, Давайте розберемося, як приготувати запіканку сирну з грушею.
- Сир - 450 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Груша - 2 штуки
- Цукор - 50-80 грам
- Сіль і ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
- Манна крупа - 5 Ст. Ложок
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
1. Увімкніть духовку і розігрійте її до 200 градусів. У глибокій мисці збийте яйця з цукром, сіллю, ванільним екстрактом і м'яким сиром.
2. Додайте розтоплене вершкове масло і всипте манну крупу.
3. Вилийте тісто у жароміцних форму.
4. Груші вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками, видаливши серцевину. Викладіть груші в форму і відправте в духовку.
5. Через 10-15 хвилин можна присипати зверху цукровою пудрою і запекайть ще півгодинки.
6. Перед подачею на стіл остудіть запіканку сирну з грушею хвилин 15-20 в формі.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!