Рецепт Запечена куряча грудка фото

Запечена куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Любіть прості в приготуванні і апетитні страви? Тоді пропоную вам на замітку відмінний варіант, як зробити запечену курячу грудку без зайвого клопоту і з мінімумом інгредієнтів.

Опис приготування:

Це досить цікавий рецепт приготування запеченої курячої грудки, який передбачає горіхову паніровці. При бажанні можна доповнити її також найрізноманітнішими спеціями, щоб зробити блюдо ще більш пікантним і ароматним.

  • Курячі грудки - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Горіхи - 70-100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-2 чайних ложок
запечена куряча грудка - фото крок 1
1. Список необхідних інгредієнтів досить скромний, а страва виходить фантастично смачним. Спершу грудки потрібно вимити й обсушити трохи. Посолити і поперчити з усіх боків до смаку.
запечена куряча грудка - фото крок 2
2. Горіхи потрібно подрібнити в пудру і з'єднати з панірувальними сухарями. Для більш насиченого кольору в рецепт приготування запеченої курячої грудки можна додати трохи каррі. Яйця вбити в мисочку і збити виделкою. Занурити акуратно грудку спочатку в яйце, а потім в паніровці.
запечена куряча грудка - фото крок 3
3. Щоб скоринка була більш апетитною, можна зробити подвійну паніровці. Також в сухарі з горіхами можна всипати трохи прованських трав, наприклад. Жароміцних форму змастити невеликою кількістю рослинної олії або застелити пергаментом. Викласти грудки.
запечена куряча грудка - фото крок 4
4. Надіслати форму в розігріту духовку. Щоб запечена куряча грудка в домашніх умовах була більш соковитою, можна накрити форму фольгою.
запечена куряча грудка - фото крок 5
5. Приблизно через 20 хвилин блюдо вже буде готово. Така курочка відмінно підійде для легкої вечері, в поєднанні з овочами або соусом до смаку.

Схожі рецепти