Запечена куряча грудка з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Дуже смачне і ніжне блюдо з курячої грудки. Відмінна альтернатива ковбаски для бутербродів. Спасибі компанії"Махеев'" , з їхньою продукцією все страви виходять вдало!
Опис приготування:
Проста, апетитна і ситна закуска, яка сподобається всім членам сім'ї. Я покажу як приготувати запечену курячу грудку з гірчицею, так би язикати - базовий варіант. Ви можете повторити, але вже за бажанням з начинкою. Додайте за смаком всередину рулету свіжу зелень, сир, гриби або будь-які сезонні овочі. Все це тільки додасть пікантності, зробить смак і без того прекрасної закуски ще яскравішим і цікавішим.
- Куряче філе - 2 штуки (грудка)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
За товщиною візуально розділіть кожне філе на три частини, розріжте перший шар, НЕ дорізаючи до кінця. Потім з центру в зворотну сторону ще раз не до кінця. Курячі грудки трохи відбийте, натріть сіллю, спеціями і складіть відбите філе разом, внахлест інший інше.
Змастіть грудку сметаною. Якщо віддаєте перевагу майонез, то можна змастити ним.
Акуратно згорніть філе в рулет і зафіксуйте ниткою. Перекладіть рулет на шматок фольги.
З усіх боків змастіть рулет рясно гірчицею. Я використовувала російську гірчицю від"Махеев'" . Загорніть рулет щільно в фольгу і приберіть в холодильник мінімум на дві години, а краще на ніч.
Дістаньте грудку і перекладіть її в форму для запікання, дно застеліть пергаментом і змастіть рослинною олією.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Потім духовку вимкніть і залиште там грудку до повного охолодження.
Запечена куряча грудка з гірчицею готова. Ріжемо її на порції і насолоджуємося! ніжно, соковито і дуже смачно! Смачного!