Запечена куряча грудка з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і ніжне блюдо з курячої грудки. Відмінна альтернатива ковбаски для бутербродів. Спасибі компанії "махеев'", з їхньою продукцією все страви виходять вдало!
Проста, апетитна і ситна закуска, яка сподобається всім членам сім'ї. Я покажу як приготувати запечену курячу грудку з гірчицею, так би язикати - базовий варіант. Ви можете повторити, але вже за бажанням з начинкою. Додайте за смаком всередину рулету свіжу зелень, сир, гриби або будь-які сезонні овочі. Все це тільки додасть пікантності, зробить смак і без того прекрасної закуски ще яскравішим і цікавішим.
- Куряче філе - 2 штуки (грудка)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
За товщиною візуально розділіть кожне філе на три частини, розріжте перший шар, НЕ дорізаючи до кінця. Потім з центру в зворотну сторону ще раз не до кінця. Курячі грудки трохи відбийте, натріть сіллю, спеціями і складіть відбите філе разом, внахлест інший інше.
Змастіть грудку сметаною. Якщо віддаєте перевагу майонез, то можна змастити ним.
Акуратно згорніть філе в рулет і зафіксуйте ниткою. Перекладіть рулет на шматок фольги.