Запечена картопля в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Запечена картопля в мультиварці обов'язково припаде до смаку всій вашій родині. Щоб він не був занадто прісним, додайте до нього зелень і сир. Тоді вийде не просто гарнір, а окрему страву.
Опис приготування:
Якщо ви хочете знати, як приготувати запечена картопля в мультиварці, то прочитайте цей рецепт. Такий картопля послужить вам і вашим близьким відмінним гарніром. Щоб овоч не вийшов занадто сухим, можете змастити його оливковою олією. Подавати картоплю можна на листі салату.
- Картопля - 4 штуки
- Фета - 100 грам
- Кріп - 1/2 пучка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Картопля вибирайте не дрібний, але і не дуже великий. Інакше він погано пропечеться в мультиварці. Очистіть бульби від шкірки, вимийте їх. Зріжте"верхівки" гострим ножем.
Кавовою ложечкою або маленьким ножем зробіть в картоплі поглиблення з того боку, де ви зрізали верхівки.
В окремій мисочці змішайте спеції і сіль. Ви можете брати будь-які приправи на свій розсуд. Також можна крапнути кілька крапель олії. Змастіть сумішшю картопля.
Фету дістаньте з холодильник, розімніть сир виделкою. Кріп вимийте і наріжте дуже дрібно, попередньо видаливши тверду частину стебла. Змішайте сир з кропом і спеціями.
Нафаршіруйте отриманою сумішшю картоплю, викладіть його в попередньо змащену олією чашу мультиварки. Поставте режим"Випічка" , запікайте страву п'ятдесят хвилин (до повної готовності).