Запечена гарбуз з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Саме час готувати гарбуз - смачний і корисний продукт. Пропоную рецепт запеченої гарбуза з корицею і фісташками. Це дуже смачний і корисний десерт!
При бажанні в блюдо цілком можна додати інші спеції і прянощі: імбир, мускатний горіх, ваніль. Фісташки можна замінити на будь-які інші рубані горіхи. Пробуйте, все дуже просто і смачно!
- Гарбуз - 500 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Fistashki - 50 грам
1. Гарбуз почистіть і наріжте скибочками середнього розміру.
2. Цукор змішайте з корицею.
3. Обваляйте кожну скибочку гарбуза в цукровій суміші.
4. Форму змастіть маслом і викладіть скибочки гарбуза.
5. Розкладіть зверху шматочки масла. Запікайте в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
6. Fistashki чистий і porubite.
7. Посипте гарбуз фісташками і запікайте ще близько 10 хвилин.
8. Смачного!