Заливний пиріг з абрикосами
(покроковий рецепт з фото)
Заливний пиріг виглядає супер. А випечений з абрикосами він ще і аромат буде виділяти пречудовий! Він прикрасить будь-який святковий стіл. Розповідаю, як приготувати заливний пиріг з абрикосами!
Для приготування заливного пирога з абрикосами потрібно зробити тісто і начинку.
Спочатку приготуємо тісто.
1. У мисці розітріть м'який або натертий на крупній тертці маргарин зі 100 грамами цукру і трьома жовтками.
2. Додайте три столові ложки сметана і знову розмішайте.
3. У тісто постійно вводите борошно, потім розпушувач. На цьому етапі тісто постійно треба заважати.
4. Форму для випічки (з високими бортиками) змастіть маслом або маргарином. Розподіліть по дну і бортах тісто, щоб вийшла "тарілочка" для нашої начинки. Потім всю поверхню безжально потикайте виделкою.
5. Консервовані половинки абрикосів можете нарізати, якщо бажаєте. Я використовую половинки. Отже. Викладіть половинки абріковос по всій поверхні тестового дна в формі.
6. Для начинки візьміть 300 гр сметани, три яйця і 30-50 г пісочний. Все це завантажте в блендер або міксер і збийте.
7. Залийте начинкою в нашу "тарілку" з тіста і відправляйте форму в духовку.
8. Випікайте заливний пиріг при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин. Про готовність пирога судіть по рум'яної начинці.
Важливий момент - спечений заливний пиріг, вибраний з духовки, ще не готовий! Начинка буде тремтіти і хвилюватися, т.К. Вона застигне тільки тоді, коли наш пиріг охолоне! Охороняйте його як фортецю і ні в якому разі не ріжте!
Остиглий (готовий) пиріг має неповторний смак. Смачного!
Сподіваюся, мій рецепт заливного абрикосового пирога вам сподобався. Діліться відгуками, хто приготував!
- Борошно - 220-250 грам
- Яйця курячі - 3 штуки
- Жовтки - 3 штуки
- Цукор - 130-150 грам
- Крем - 250 грам
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Масло або маргарин - 120 грам
- Абрикоси консервовані - 500 грам
Спочатку приготуємо тісто.
1. У мисці розітріть м'який або натертий на крупній тертці маргарин зі 100 грамами цукру і трьома жовтками.
2. Додайте три столові ложки сметана і знову розмішайте.
3. У тісто постійно вводите борошно, потім розпушувач. На цьому етапі тісто постійно треба заважати.
4. Форму для випічки (з високими бортиками) змастіть маслом або маргарином. Розподіліть по дну і бортах тісто, щоб вийшла "тарілочка" для нашої начинки. Потім всю поверхню безжально потикайте виделкою.
5. Консервовані половинки абрикосів можете нарізати, якщо бажаєте. Я використовую половинки. Отже. Викладіть половинки абріковос по всій поверхні тестового дна в формі.
6. Для начинки візьміть 300 гр сметани, три яйця і 30-50 г пісочний. Все це завантажте в блендер або міксер і збийте.
7. Залийте начинкою в нашу "тарілку" з тіста і відправляйте форму в духовку.
8. Випікайте заливний пиріг при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин. Про готовність пирога судіть по рум'яної начинці.
Важливий момент - спечений заливний пиріг, вибраний з духовки, ще не готовий! Начинка буде тремтіти і хвилюватися, т.К. Вона застигне тільки тоді, коли наш пиріг охолоне! Охороняйте його як фортецю і ні в якому разі не ріжте!
Остиглий (готовий) пиріг має неповторний смак. Смачного!
Сподіваюся, мій рецепт заливного абрикосового пирога вам сподобався. Діліться відгуками, хто приготував!