Рецепт Заливний пиріг з абрикосами фото

Заливний пиріг з абрикосами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Абрикос
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Заливний пиріг виглядає супер. А випечений з абрикосами він ще і аромат буде виділяти пречудовий! Він прикрасить будь-який святковий стіл. Розповідаю, як приготувати заливний пиріг з абрикосами!

Опис приготування:

Для приготування заливного пирога з абрикосами потрібно зробити тісто і начинку.

Спочатку приготуємо тісто.

1. У мисці розітріть м'який або натертий на крупній тертці маргарин зі 100 грамами цукру і трьома жовтками.

2. Додайте три столові ложки сметана і знову розмішайте.

3. У тісто постійно вводите борошно, потім розпушувач. На цьому етапі тісто постійно треба заважати.

4. Форму для випічки (з високими бортиками) змастіть маслом або маргарином. Розподіліть по дну і бортах тісто, щоб вийшла"тарілочка" для нашої начинки. Потім всю поверхню безжально потикайте виделкою.

5. Консервовані половинки абрикосів можете нарізати, якщо бажаєте. Я використовую половинки. Отже. Викладіть половинки абріковос по всій поверхні тестового дна в формі.

6. Для начинки візьміть 300 гр сметани, три яйця і 30-50 г пісочний. Все це завантажте в блендер або міксер і збийте.

7. Залийте начинкою в нашу"тарілку" з тіста і відправляйте форму в духовку.

8. Випікайте заливний пиріг при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин. Про готовність пирога судіть по рум'яної начинці.

Важливий момент - спечений заливний пиріг, вибраний з духовки, ще не готовий! Начинка буде тремтіти і хвилюватися, т.К. Вона застигне тільки тоді, коли наш пиріг охолоне! Охороняйте його як фортецю і ні в якому разі не ріжте!

Остиглий (готовий) пиріг має неповторний смак. Смачного!

Сподіваюся, мій рецепт заливного абрикосового пирога вам сподобався. Діліться відгуками, хто приготував!

  • Борошно - 220-250 грам
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Жовтки - 3 штуки
  • Цукор - 130-150 грам
  • Крем - 250 грам
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Масло або маргарин - 120 грам
  • Абрикоси консервовані - 500 грам
Для приготування заливного пирога з абрикосами потрібно зробити тісто і начинку.

Спочатку приготуємо тісто.

1. У мисці розітріть м'який або натертий на крупній тертці маргарин зі 100 грамами цукру і трьома жовтками.

2. Додайте три столові ложки сметана і знову розмішайте.

3. У тісто постійно вводите борошно, потім розпушувач. На цьому етапі тісто постійно треба заважати.

4. Форму для випічки (з високими бортиками) змастіть маслом або маргарином. Розподіліть по дну і бортах тісто, щоб вийшла"тарілочка" для нашої начинки. Потім всю поверхню безжально потикайте виделкою.

5. Консервовані половинки абрикосів можете нарізати, якщо бажаєте. Я використовую половинки. Отже. Викладіть половинки абріковос по всій поверхні тестового дна в формі.

6. Для начинки візьміть 300 гр сметани, три яйця і 30-50 г пісочний. Все це завантажте в блендер або міксер і збийте.

7. Залийте начинкою в нашу"тарілку" з тіста і відправляйте форму в духовку.

8. Випікайте заливний пиріг при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин. Про готовність пирога судіть по рум'яної начинці.

Важливий момент - спечений заливний пиріг, вибраний з духовки, ще не готовий! Начинка буде тремтіти і хвилюватися, т.К. Вона застигне тільки тоді, коли наш пиріг охолоне! Охороняйте його як фортецю і ні в якому разі не ріжте!

Остиглий (готовий) пиріг має неповторний смак. Смачного!

Сподіваюся, мій рецепт заливного абрикосового пирога вам сподобався. Діліться відгуками, хто приготував!

Схожі рецепти