Закуска з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Якщо на носі - якесь свято, а вам хочеться здивувати гостей чимось оригінальним, то закуска з курячого філе, приготована в домашніх умовах - то, що треба. Такого ваші гості не пробували.
Звичайним м'ясним асорті на святковому столі вже нікого не здивувати, що ти ні нарізай. Що ви працюєте - закуска з курячого філе, приготована своїми руками. Можете не сумніватися, що така закуска викличе непідробний інтерес у ваших гостей. Цікаво? Тоді простий рецепт закуски з курячого філе - до вашої уваги!
- Куряче філе - 4 штуки
- Масло рослинне - 1/2 склянки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Соуза"Shriracha" - 2 Ст. Ложки (готується з підкопченого перцю чилі (половина складу), часнику, цукру, солі та оцту, замінюється гострим соусом на основі чилі)
- Бекон, нарізка - 400 грам
- Цукор тростинний - 1 Склянка
1. Куряче філе наріжте кубиками, розміром 2, 5 з 2, 5 см. Викладіть філе в банку, скляну миску або закривається пакет для маринування. У мисочці перемішайте масло, лимонний сік і соус "шрірача" . Влийте соус до курки і добре перемішайте. Надішліть на годину в холодильник маринуватися.
2. Через годину включіть її нагріватися до 170 градусів. Кожен шматочок курячого філе обмотайте смужкою бекону, закріпіть зубочисткою, обваляйте в тростинному цукрі і відправляйте на застелений пергаментом деко.
3. Запікайте закуску з курки в розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин, деко поставте посередині. У процесі приготування шматочки перевертайте. Час приготування залежить від духовки, але у мене приблизно виходить за 8 хвилин на кожній стороні. Бекон повинен стати хрустким. Смачного!