Закуска до мартіні бьянко
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва ви зможете приготувати на швидку руку до приходу нежданих гостей. Воно ідеально доповнює і відтіняє терпкий і солодкий смак вермуту мартіні бьянко. Здивуйте своїх гостей сирної закускою!
Якщо вам цікаво, як приготувати закуску до мартіні бьянко, то зробити це можна дуже просто і швидко. Солонуватий смак сиру прекрасно відтіняє вермут. Гості по достоїнству оцінять ваші старання!
- Сир сирний - 150 грам (або сир)
- Масло оливкове - 3 чайних ложки
- Оцет винний - 1 Чайна ложка (або сухе вино)
- Зелень - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Хліб - За смаком
Зеленьнеобхідно вимити і дрібно нарізати. Подрібніть цибулю і часник.
У глибокій мисці з'єднати цибулю, часник, зелень і сир.
Влийте масло і оцет, сіль і poperčite. Ретельно перемішайте.
Перекладіть суміш в інший посуд і закрийте кришкою. Поставте на кілька годин в холодильник.
Гліб удар сухий (можна в духовці) і наріжте на невеликі тости. Намажте сирну масу на хліб і прикрасьте зеленню.