Рецепт Ягідний лаваш фото

Ягідний лаваш
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Ягоди
Страви без випічки
На полуденок
Солодке , Десерти , Пастилки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 г. 0 хв.

Корисний, смачний, вітамінний ягідний лаваш, іншими словами пастила - чудовий варіант десерту для діток і дорослих. Натуральне ласощі з мінімумом зусиль. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть!

Опис приготування:

Основою лаваша можуть бути будь-які ягоди. Десерт можна подавати до столу як самостійно, так і доповнивши морозивом. Обов'язково спробуйте!

  • Ягоди - 500 грам
  • Цукор - 100 грам
ягідний лаваш - фото крок 1
Я буду готувати ягідний лаваш з чорної і червоної смородини.
ягідний лаваш - фото крок 2
Ягоди переберіть, вимийте і висушіть. Надішліть в чашу блендера.
ягідний лаваш - фото крок 3
Додайте за смаком цукор. Збийте в однорідне пюре.
ягідний лаваш - фото крок 4
Після протріть пюре через сито, щоб видалити кісточки і шкірки.
ягідний лаваш - фото крок 5
Піддон сушарки або деко застеліть пергаментом. Я змащую його невеликою кількістю рослинного масла. Вилийте пюре і розподіліть рівним шаром.
ягідний лаваш - фото крок 6
Сушити ягідний лаваш можна в сушарці, духовці або на сонце. Я сушу перші 6 годин при температурі 60 градусів. Після даю охолонути і сушу ще 6 годин при 65 градусах. Останній раз досушувати при температурі 70 градусів, поки лаваш не перестане липнути.
ягідний лаваш - фото крок 7
Приголомшливий десерт, який варто спробувати!

Схожі рецепти