Ягідна ватрушка
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна, ніжна, а зі сметаною благодать!
Кількість порцій: 5-6
- Тісто - 8 грам (борошно пшеничне - 500
Молоко - 1 склянка
Яйця курячі - 3 шт.
Цукор - 1 склянка
Вершкове масло (маргарин) - 150 г
Дріжджі сухі - 5-6 г
Ванільний цукор
Дрібка солі) - Начинка - 3 грами (смородина - 100 г
Крем - 250 г
Цукор - 3 ст. Л.)

Приготувала тісто, дала йому підійти 2 рази. Скачала кульки, потім з кульок коржі. Виклала на деко, змащений маслом. Дала їм трохи підійти, 10 хвилин. Потім взяла кухоль (можна стакан), змастив дно зовні рослинним маслом і в кожної коржі зробила їм поглиблення. У кожне поглиблення виклала ягоди і злегка її втиснула в тісто.

У кожній виноградному посипала трохи цукру

Сметану і цукор - з'єднати. Гарненько перемішали, щоб цукор розчинився. І додаємо сметанним суміш в кожній виноградному

Дістаємо з духовки ось такі чудові ватрушки! Смачного!