Рецепт Ягідна ватрушка фото

Ягідна ватрушка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка

Дуже смачна, ніжна, а зі сметаною благодать!

Кількість порцій: 5-6
  • Тісто - 8 грам (борошно пшеничне - 500
    Молоко - 1 склянка
    Яйця курячі - 3 шт.
    Цукор - 1 склянка
    Вершкове масло (маргарин) - 150 г
    Дріжджі сухі - 5-6 г
    Ванільний цукор
    Дрібка солі)
  • Начинка - 3 грами (смородина - 100 г
    Крем - 250 г
    Цукор - 3 ст. Л.)
ягідна ватрушка - фото крок 1
Приготувала тісто, дала йому підійти 2 рази. Скачала кульки, потім з кульок коржі. Виклала на деко, змащений маслом. Дала їм трохи підійти, 10 хвилин. Потім взяла кухоль (можна стакан), змастив дно зовні рослинним маслом і в кожної коржі зробила їм поглиблення. У кожне поглиблення виклала ягоди і злегка її втиснула в тісто.
ягідна ватрушка - фото крок 2
У кожній виноградному посипала трохи цукру
ягідна ватрушка - фото крок 3
Сметану і цукор - з'єднати. Гарненько перемішали, щоб цукор розчинився. І додаємо сметанним суміш в кожній виноградному
ягідна ватрушка - фото крок 4
Дістаємо з духовки ось такі чудові ватрушки! Смачного!

Схожі рецепти